Yorgunanne30 Kızlar ben nerden baslicam bilmiyorum buzluğa neler atsam kararsizim gecen ramazan taze taze hazırlıyor dum bu sene kızım var buzluğa önceden atsam benim için de çok iyi olur 🌸 Öneriniz varmı?
Aselincimom Yorgunanne30 hamileyken sıkıntıdan yapmıştım bi kaç bişey😂 sarma mantı sigara böreği duruyor dolapta bide dondurulmuş taze fasülye haşlanmış nohut kurufasüyle yeter bence
Snm1234 Yorgunanne30 poğaça, börek, içli köfte, fellah köftesi, biber dolmadı çiğ olarak, karnıyarık, köfte, tavuk, et. Köfteyi kızartmalık, misket ve kase şeklini verip içine garnitür koyup buzluğa atabilirsin pişirmesi kalır bi tek
Lolik Yorgunanne30 çorbalık ve yemeklik köfte yapıcam inşallah bol bol hiç bir şey yapamasam köfteye tav olan bir kocam var😄 haşlanmış bakliyatlarım var azalan varsa ekleme yapıcam Tavuk döner düşünüyorum üşenmezsem (birde hepsi son aya kaldı et kıyma tavuk derken nasıl olcak bilmiyorum 😵💫💸) Börek ve gözleme (gözlemede hiç dondurucuya koymadım ama sahurda kolaylık olur deniyim diyorum) Yeter işte kalanını taze alır yaparız😄 Ramazanın yarısı bir yerlere davetli oluyoruz genelde
Yorgunanne30 Aselincimom kayınvalidem sağolsun tarhana yeşil fasulye karışık et kıyma kemik yapıp getirmişti hayla duruyor 😂kıyma hariç
Aselincimom Yorgunanne30 et kıyma kurbandan bi yığın var 😂 ben iftarı değil de sahuru çok seviyorum börekler falan yaparsam bide içli köfte yaparım yeter bereket versin
SelimZeynep Yorgunanne30 sarma yapacağım. Tel tel olan katmer varya ondan birde bı çeşit poaca yada çörek tarzı bişey yaparım. Köfte yaparm bakliyatlara ekleme yaparım. Yeşil fasulye ve dolma biber karnı yarık için patlıcan yazdan koymuştum zaten bide tavuk döner deneyeceğim bu sene. İki çocukla buzluk benim için kurtarıcı oluyor Ramazan’da bende yavaştan başlayacagm