SMM_19 Engin Nurşani den Gülom açtım ahh Rabbim rahmet eylesin,hep de dinlerim çok da severim eski günler geliyor insanın aklına çok çabuk büyüdük,bundan yıllar sonrasında da çocuklarımız dinleyecek ve biz yaşlanmış olucaz ah ah zaman işte 🥹
Duygusaljelibon_ SMM_19 bergenden tanrııım kötü kullarını sen affetsen ben affeetmeeem bütün zalim olanlarııı sen affetsen ben affeetmeeem
Emir_mom SMM_19 Hayran oldun, gülüm Bu dünya aşka büründü Başka başka diyarda bi’ benden güzeli mi var? Ömrüm bir idi, bin oldu Sevdam coştu, kudurdu Aşka karşı diyarda bi’ senden güzeli mi var, be güzelim? sabahtan beri dilime dolandı da☺️
SMM_19 Emir_mom şu sıralar trend bi şarkı güzel gerçekten ,yeter ki dilimize dolanmasın akşama kadar söylüyoruz bıkana kadarr😅
Avesila SMM_19 Bende çok severim Sancak. Müzik zevkim biraz çorba gibidir. Karmaşık. Her telden dinlerim. Ama bazı favorilerim var :) Sancak’ta o listeye girer.
caniminikizleri SMM_19 Bilal Sonses Zehra (SEVDAM) gel gir gönlüme gönlündür derman varsın dönsün devran baktığım heryer sen bak yerinde dursun umudum ömrün ömrüme olsun hep sevda sen Mecnun ben Leyla o nasıl göz nasıl endam seninle buldum huzuru Bu şarkıyı çok seviyorum ve canım kocam kıymetli beyim geliyor aklıma 🥰