glshtpcu Merhaba arkadaşlar, oğlum şu an 2 ay 12 günlük, hem doktor kontrolüne gittiğimde hem de sağlık ocağı takibimizde rota virüs aşısı olmamızı şiddetle tavsiye ettiler doktorlarımız. Yaptıran var mı? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
limonzeytinmom glshtpcu ilk kızıma 2 doz yaptırıdm. Şimdi 2 ay 4 günlük kzıım var aldım önümüzdeki ay yapılacak. Bence yapılmalı 👍
Deletedmom_79 glshtpcu evet 3 doz rotateq yaptırdık. Rotarix iki doz veriliyor. Çok yararlı buluyorum çünkü virüs ciddi anlamda su kaybı oluşturuyor bebekte. Hele ki gelişim sürecinin hızlandığı bir dönemde hastalığı minimum hasarla geçirmesi için aşılanmalı. Ve keşke uygun fiyatlı herkes tarafından erişilebilir olsa. Biz hiçbir doz sonrası bir yan etki yaşamadık.
vildanzeynep glshtpcu glshtpcu Merhaba Bende yaptırdım . Sadece yan etki olarak ishal oldu. Doktor kesinlikle yaptırın demişti bize de
tugba2407 glshtpcu ben geçen ay ilk dozunu yaptırdım ağızdan damla şeklinde veriliyor yan etkisi de olmadı hiçbirşeye keşke demek istemedigim için yaptırdım ne olur ne olmaz
xbebegimx glshtpcu 2 ay 17 gunlukken yaptirdim yarin 2. Dozunu yaptircaz kesinlikle yapilmasi gerekir ddi doktorumuz sukur bi yan etkisi olmamisti biras kusma disinda
tugba2407 rumununefe 1740 tlydi eczaneyi birgün önceden aradım ellerinde varmış birkaç gün önceden de arayabilirsin yoksa getirtirler ilacı alır almaz hemen sağlık ocağına gidip vurdurdum
barisveannesi_ @" tugba2407 tugba2407″#p29940267 reçete falan gerekiyormu nasıl oluyor bizde 2 ay 21 günlük olduk tam 3.ayda yaptirmak istiyoruz
berrakhsmnlr Evet ben bebeğime 2 doz yaptırdım. Yaptırılmasını da tavsiye ediyorum çünkü çok ciddi bir hastalık
barisveannesi_ berrakhsmnlr reçete falan gerekiyormu bilgi verirseniz çok sevinirim nasıl yaptirdiniz nasil işledi
berrakhsmnlr barisveannesi_ bizim gittiğimiz çocuk doktorumuz aşı takvimi oluşturup ilacı yazıp acilde yaptırıyoruz aşı hastaneden oluyor özel hastane bu arada devlette nasıl oluyor bilemiyorum