Gakkoyenge Bebeğiniz uyurken kesintisiz görüntülü izleseniz karşı komşuya gider misiniz? Arkadaşım öyle yaptı bugün sizce ?
pasaklisinkukuli Gakkoyenge gitmem internet kesilebilir görüntü donabilir yada bunlar olmadı ama uyandı sen gelene kadar yaramazlık yapabilir benim evim dubleks kapıyı açıp merdivenden düşebilir
gunes0312 Gakkoyenge gitmezdim göremeyince korkup ağlayabilir sonuçta sohbete gidiliyor her an kameraya bakmayabilir evde en azından sesi duyulur. Kamerada sorun olabilr
Umutveannesi Gakkoyenge Allah göstermesin ani bir deprem olsa nasıl evine geçecek ya ben asla bırakıp gitmem. Deprem olur yangın olur yani olabilir bir şeyler bilmiyorum bana göre çok yanlış
ollaluna7 Gitmem uyanırsa ben gelene kadar ağlar ya da Allah korusun acil bir durum olsa yetişemezsem o vicdan azabı bir ömür yeter insana
ollaluna7 Gakkoyenge ben de hep uyurken kameradan izlerim ama ne olursa olsun bırakıp gidemem rica ederim
Papatya-eylul88 Gakkoyenge cok yanlis asla gitmem ya deprem olsa.evwt bisey olucaksa benim yanimdada olur allah bilir.ama gerckten ben gitsem ve bisey olsa vicdan azabindan ölürum