teachermommm Kızlar hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz güvenilir ve güzel yerleri önerir misiniz 💜
gokcekocyigit07 teachermommm pazaryumdan çok memnunum ben, hem uygun hemde kaliteli gerçekten, ptt kargo ile geliyor, kapıda nakit ödeme seçeneği de var.
karakizika1704 teachermommm Valla abaya fln bakıyorsanız eger instagramda @belizdenhijab diye bi site var çok güzel abayalar var
karakizika1704 teachermommm oranın ürünleri çok iyi vide fenomen esin demirelin butiği var ama benim arkadaşlarım ordan veriyor memnunlar gayet bildiğim başka yok🙂
PembeBattaniye Cemrelabutik instagramdan görümcemin sayfası güvenilir emin olabilirsin dükkanımızda var
Arasinannesi20 Bende imaj butikten pantolonla gömlek aldım denemek için 450 liraydı güzel gelirse almayı düşünüyorum fiyatlar aşırı iyi
teachermommm Arasinannesi20 yorumu güncelleyin o halde bizde ona göre verelim sipariş teşekkür ederim.😍
Arasinannesi20 teachermommm gömlek çok güzel çok beğendim pantolonda güzel ama ağ kısmı bi tık dar ben 1 beden büyük aldım 2 bedn büyük alınabilir ama güzeller