kukaka cnslsfr İnşallah, evet ama yine de 500 gram bile alamamış doktor da öyle deyince ve başlamayınca bir tedirginlik oldu haliyle…
kukaka esengulyldrm Kilosu çok, anne sütüyle 180.günü görsün bağışıklığı için dedi aslında ben de hazırlıklarımı yapmıştım başlayacağım sanıyordum. 5.ayın ortasında ama cuma günü tekrar gidip konuşacağım doktor ile.
kukaka Minel-inannesi Bunu duyduğuma çok sevindim ve göğsün terbiye olmuş olması da mantıklı geldi. Teşekkür ederim.
isufumveben kukaka sağımı emzirdikten sonra mı yapiyorsunuz, ne kadar çıkıyor, bir de bezleri nasil çişli dolu mu baya ağırlığı oluyor mu
kukaka isufumveben sağmayı mochi aynı anda yapıyordum diğer göğüsten. Çok kaka yaptığı için hep kaka değiştiriyorum o sırada çilde yapmış oluyor ama aşırı değil çünkü sık değişiyorum. Gece ama sabaha kadar çok çiş yapmış oluyor uykusunda kaka yapmadığı için. Kakadan dolayı çok anlayamasam da 4 tane çok dolu çiş kesin oluyor minimum günde.
isufumveben kukaka ben de emzirdikten sonra sağım yapıyorum bazen, 20 max 30 ml çıkıyor. Bezleri bazen dolu bazen boş zaten emme süresi de kısaldı o yüzden mama başladım sizde de bu durum var mi diye sormuştum
kukaka isufumveben Yok ben hep mochiyle emerken yaptım. Başka pompam yok. O emerken geliyor bir yandan doluyor.
kukaka prensesannesi1_ 5 kaka normal bizim 10dan 5e indirdi. Evet işe yaradı ama 2 hafta daha kullanıp bırakacağız ilaç değil laktaz enzimi damlasıymış