eraysen O1Anne güle güle kullanın herşeyi yapabilirsiniz şimdilik aklıma gelenler kestane kek sufle köz biber patlıcan köfte tavuk balık börek pişen dolmaları fırınlama karnı yarık fırınlama milfoy kurabiye ekmek ısıtma buzluktan çıkan herşeyin ısıtılması
O1Anne Aylizim04 teşekkür ederim canım 🥰 burda tefali değil daha çok bayanın üslubunu gömdük aslında marka diye övünmesi benim aldığım ürünü küçük görmesi hiç hoş değil ben kendisinden marka sormadım tarif istedim anlatabildim mi 🤗
Alya-Sena O1Anne bende almak istiyorum baya kullanisli birseymis oyle diyorlarda gecen instgrmda temizligi ile alakali video gordum butun yag kir bir yerde toplaniyomus cikmiyomus filan diyorlardi. Onun icin ikilemdeyim
O1Anne Alya-Sena kullanmama bağlı aslında ben kullandıktan sonra içve dış kısmını sllepy temizlik beziyle siliyorum haznesinide yağ çözücü ile temizliyorum zaten o kadar çabuk çıkıyor haznesindeki kirler biraz sıcak su ve yağ çözücü fıs sıkıyorum mis gibi oluyor 😁buda tıpkı fırın gibi aslında
cahillesohbetikestim O1Anne ben aylardır kullanıyorum çok memnunum çok pratik her şeyi yapıyorum neredeyse hayırlı olsun size de 🥰 köfte karışık kızartma mücver yumurtalı ekmek közlenmiş sebze tavuk balık her şeyi yapıyoruz
Prenses_isabella Kıymayı son dakka buzluktan çıkarmayı akıl eden benim için harika bir ürün😆birde simit poğaçayı ısıtmak içinde çok kullanıyorum çıtır çıtır oluyor. Patates kızartması daha dün yaptım.