Sokella Selamlar bebeğinizi kaçta yatırıyorsunuz ve kaçta uyanıyor acaba, bizim kuş 6.5 aylık bazen gece yarısını buluyor uykuya geçmesi ancak en geç 8 9 gibi uyumalı diye okudum sizler de durum nedir acaba ?
Dilaraortacc Sokella eğer gece uykusuna geçmesi çok geci buluyorsa akşam 5ten sonra uyku yapmamali 17 aylık oğlum 4.ayindan beri 9 9 buçuk gibi uyur sabah da 8 de kalkar
Yoncaglsvn Sokella Ne yazık ki o ne zaman isterse bizi oynatıyor ben çok gece bırakmama taraftarıyım.
Abaegrk Sokella 9 da uyutuyorum 6 aylık bebeğim 8de uyanıyor Sabah. Büyüme hormonu 9 ile 2 arası salgıladığı için o saatleri karanlık ve uykuda geçirmesi önemli
beyzanurerkut ozgec Rutin oluşturarak. Gün içinde sesli ortamda gecede sessiz ve karanlık ortamda gece uykusunda geçmeden hep aynı saatte yer mamasını belli bir süre oylara odaya alır uyku arkadaşını vererek pış pışla uyur. Bende 3. Ayında başladım rutinini oluşturmaya bi kaç güne alışıyorlar zaten 🤗
MiRRannra Sokella 1 yaşına kadar sekiz dokuz arası uyurdu en geç sabah altıda kalkardık 1 yaşından sonra saldım gece 12 gibi uyuyor en geç sabah sekiz dokuz kalkıyor çünkü bir yıl boyunca kafayı yedim artık daha rahatım
Defnegzm Sokella valla o kadar kolay değil aslında zaten uykuya çok zor geçiyor tam bir savaş 2 saat 2 buçuk saatte ayağımda sallıyorum o saatten sonra
senagvn 7 deyince odaya gitmemiz gerek 7 buçuk gibi rutinler bitiyor uykuya geçiyoruz 1 saat kadar sürüyor dalması
Irmakmelegim Sokella 30.5 aylık kızım yani 2.5 yaşında sabh 6:7:30 arası kalkar akşam 8:30-9 arası uyumuş olur
Yasemin5 Sokella 18 aylık akşam 20.00 yatışsabah 7-7.30 kalkış. İlk aylar 18.00 de uyurdu 19.00 oldu şimdi 20.00 😂
DrkAyz Sokella 10.5 aylık 8:30 da emmeye başlıyor 9 a kadarda uyumuş oluyor. Büyüme hormonu en yoğun 10 da salgıladığı için saat 10 da derin uykuda olmaları gerekiyor diye okumuştum bende ☺️