mrym2807 Kızlar oğlum kaç gündür çok huzursuz gecelerı kalkıp ağlıyor 5 aylık salyası çok arttı dilini ısırıyor eli hep ağzında bu günde burnu akıyor hapşırınca internete bardakla bakma gıbı bısey görmüştüm denedım gözüküyorlar ama daha patlamamış
-Kuzika- mrym2807 suan diş cikartiyor patladi minik minikte cikti evet 1 haftadir burun akintisida var. Disten olabilir demekki
cimcime1018 mrym2807 Yaparrr. 2 kere diş çıkarma süreci geçirdik fena bı şekilde. Hasta sandık biz de çok korkmuştuk ama hastalıktan değil. Ağlayıp huysuzluk yapiyosa bide ateş de varsa mumukler akabiliyo🥲
sema2017 mrym2807 benim bebeğimde 5 aylık oldu çok huzursuz çok az uyuyor kabızlık da var ve birkaç defa kustu ateşi var salyası çok akıyor acaba bu süreç ne kadar sürecek dişleri ne zaman patlar ??
-Kuzika- mrym2807 yani bende kac gundur dusunuyordum hic aklima gelmedi bak dişin burun akintisi yapabilecegi.
DrkAyz cimcime1018 bende grip oldu sanıyorum çocuğum benimkide üstten 3. Dişini çıkarıyor ateş yok sadece burun akıntısı var bizde de geceleride sürekli emmek istiyor
cimcime1018 DrkAyz Sızlama falan oluyosa emerek dindirmeye çalışıyordur. Benim oğlum da dış cikartirken aşırı emiyo. Burun akıntısı yapıyo ama o kesin 🥲 Hatta ilk dış cikartirken hasta oldu sanıp acile gitmiştik hasta değilmiş 🥲
DrkAyz cimcime1018 bizde 3 gecedir sürekli kalkıyoruz emmeye bı yandan da burnumuz akıyor ateş yapsaydı bende götürecektim başta bugün 4. Günümüz geçti burun akıntısı diştenmiş gerçekten 🥹