gizemaktass Kizlar 6 ay 4 günlük bebeğim var. Uykusunda ağlıyor ama bu korkarak ağlama değil. Çığlık kıyamet ağlıyor bazen uyanarak bazen ise gözü kapalı şekilde ağlıyor. Var mı bebegi böyle olan normal bir durum mudur?
mariagamze gizemaktass benim de kızım öyle oluyor bazen diş çıkarma döneminde olduğu içinmiş ben bir yerde okumuştum diş çıkarma dönemlerinde uykudan sıçyarak ağlayıp kalkarlarmış
Sevinizz_ gizemaktass bizde de o durum olmuştu şuan 6 ay 20 günlüğüz düzeldi direk emziriyordum onu bile kabul etmiyordu çok korkunçtu..yanıma yatırıyordum susup uykusuna devam ediyordu
Gzalaca01 gizemaktass benimde 5 aylik olacak bebeğim oda ayni durumda gece sık uyanmalar aglamalar sebebini bilmemekde yoruyor 😏
Aygul58 Benimde aralıklarla o şekilde uyanıyor 6 ay 17 günlüğüz destek ile uyuttuğum için kendisi uykuya dönemediği için muhtemel tabi siz de destekli uyutuyorsanız olabilir
gizemaktass Aygul58 evet bende destekle uyutuyorum ondan mı bilemedim ama uykuya dönmek için destek istemiyor benimki elimi tutuyor hemen yada pis pis diyorum emzigi takip geri uyuyor anlamadım 🤔
gizemaktass mariagamze 2 tane disimiz çıkmıştı zaten 1 ay olacak ama devamı gelecektir belki bilemedim 🤷♀️
gizemaktass Sevinizz_ aynen benimde öyle sayılır ama ne zaman geçecek bilmiyorum bur süredir devam ediyor bizimki de daha az idi şimdi baya şiddetlendi
Nisaaabbk 12.5 aylik ara ara hala yapıyor hatta dün öyle bir ağladı ki susturamadim gözleri kapalı agliyor :(