lamiakus 6 aylık bebeğim gece ateslendi ama 37 civarı bugünde 36.8 37.1 falan gidiyor bol bol emziriyom biraz hırıltı var. Ama huysuz baya doktora götürmeme gerek varmı çok nadirde öksürüyor.
masall00_ lamiakus bence götürmelisin benim bebeğimde aynı oldu hastaneye gittim ilaçları düzenli kullandım çok şükür iyileşti
lamiakus masall00_ antibiyotik veriyolar hemen o yüzden hafif seyrediyo gbi belki düzelir diye götürmedim
lamiakus Uykusuzhergeceeee evet yüksek değil ama hırıltı var biraz çok değil huzursuz. Ama suda varki suan tam atak haftasındayız
lamiakus Sedaaa55 öksürük kuru öksürük yani 3 saatte bir gbi yani çok nadir. Hastane biraz uzakta acaba evde geleneksel yöntemlerle düzelirmi diye düşündüm
Dlk55blt-rdvn lamiakus göğsüne akgünlük sakızıyla pamuk koy tarifi var zaten nette genelde 2 günde geçiyor öksürük o şekilde
lamiakus berrakmutlu huzursuz 37.3 suan atesi . Yani doktora götürmeme gerek yokmu hırıltıda var biraz ama burundamı ciğerdemi çözemiyorum
lamiakus Uykusuzhergeceeee suan uyuyor yok hırıltı rahat nefes alıyor. Ama bazen özellikle emerken geliyo hırıltı
Uykusuzhergeceeee lamiakus odanın nemine dikkat edin ortam kuruysa yapar. Burnunu açık tutmaya çalışın
Oglusumunannesii lamiakus canım boşuna götürme oda iburamin zero ver dicek ateşi çıkarsa calpol dicek bide bol bol burnunu Çek
Azra41 lamiakus Gerek var mı demen bile hata 😏 tabikide götür hırıltı sıkıntı . Kiziminda var gitmemize rağmen kaç kes doktora ciğerlerine inmiş balgam.
Hdemir1618 lamiakus beklemeden götürmeniz lazım. Suanın salgını böyle ilerliyor maalesef. Ciğerlerine inmesin Allah korusun