nanelisekerr_ Uyku ve gaz için baya yararlı denildi. Trendyol yorumları nı okudum çok iyiydi. Sizler de alanınız var mı kızlar?
busra2121 nanelisekerr_ merhaba ben sevibebenin kanola tohumlu olanını kullanıyorum gerçekten etkisi var bebeği rahatlatıyor kiraz tohumu da aynı işlevi görüyordur muhtemelen ısıtıp bazen karnına bazen beline koyuyorum uyurken gazına çok yardımcı oluyor
Tmrshtn26 nanelisekerr_ bende sevi bebenin vardı mikrodalga ısıtılandı ama ben kullanırken mikrodalgada yandı pek memnun kaldım açıkcası
3kedili2bebekli nanelisekerr_ ben ikizlerim de kullanıyorum 3 aydır eziyet çekmişim diyorum 10 gündür gece uykusu yasiyoruz kolik atağını tek başına kesti attı gaz damlalarını bıraktım tamamen
ejdermeyvelilahmacun nanelisekerr_ merhaba benim bebeğim büyüdü kullanmıyor istiyorsanız size kargolayabilirim çöpe atmak da istemiyorum çünkü çok az kullandım
ejdermeyvelilahmacun nanelisekerr_ sevi bebe markası ayıcıklı model netten bakabilirsiniz. Para kazanmak için değil de ihtiyacınız görülsün diye söyledim yarın atayım yine de isterseniz