irem066 36 günlüğüz kızlar dün de bugünde hıc uyumadı ne gündüz ne gece 1 er saat uyuyor oda kucakta sonra uyanıyor gaz hep vardı bebekte ama Cıkarıyorda uyuyordu yine uyuyunca gece 3 saat falan 1 saatten fazla uyuyamıyor bugün hele hıc uyumadı kızlar delırıcem artık başına gelen varmı hastaneye akşam götüren gaza baksınla ulturosonla dıyorum anlamadım yaa
Blueberry0 irem066 cnm ne kadar cıkarsakta gazını yine oluyor gazları. bizimkide öyle metsil damla kullanıyoruz ama işe yaramıyor ıkınıyo hep kasıyor kendini hep ağlıyor hiç uyumuyor bi kucakta susuyo ☹️
Deletedmom_117 irem066 O vakitlerde gaz sorunu sahada artar bide Azda olsa dsiariya açılmaya başlar bebekler o yüzden normal suanki durum
katilcivciv irem066 benim bebegim de 15 dakka uyuyp uyanirdi ahhh cok zor en iyi ben anlarim allah yardimcin olsun. 2-3 ay arasinda 1 saat uyumaya basladi benim bebegim hic bi zaman cok uyuyan bo bebek olmadi maalesef
Xcbaby irem066 annem buyumesen sen buyumezdin hic uyumuyordun dedi bi kere ben de boyle endişelendim uyumuyor diye 😅 guzel büyümüşüm yani boyum 170 kilom 70 ahahah
irem066 Xcbaby ahahah canım su saat oldu daha yeni uyudu daha mınıcık gözler kıpkırmızı uykusuzluktan vallaha üzülüyorum sıpaya ne yapayım 5hafta atağı dıyorum ona bağlıyorum