tugcekmr Siveno köpük şampuan kullanıyorum fakat bebişimin saçlarını kirpi gibi dikleştirdi. Siz hangi şampuanı kullanıyorsunuz?
yenianne01 tugcekmr dalinnnn kullanıyorum 🫣Hadi beni lincleyin😂Şaka şaka Mustelaaa kullanıyorum evett iyi anneyim🫣🫣
tugcekmr ibrahm Dalin içeriği temiz olmadığı için kullanmak istemiyorum açıkcası ☺️ Dilerseniz sizde instagramda mühendisinoğlu hesabından kontrol edebilirsiniz
yenianne01 tugcekmr yok canım çoçuğum sacı bana çekmiş zaten ince telli ve kolay bir saç☺️hiç zarar vermedi ama kızım aşırı kıvırcıktı mustela kullandığımdada daha kabarıyordu Cildide alerjik olduğu için eczane ürünü olan topicram kullanıyordum
tugcekmr yenianne01 Bizimkinin de saçları incecik ve düz göbeği düşene kadar hiç dik saçı yoktu 😄 Ne zaman ki göbeği düştü duş aldırdık siveno kullanıyoruz biz kirpii gibi geçti oğluşum düzelmiyor
livanurvealpinannesi61 yenianne01 içerik kısmına bakın içinde peg maddesi var miktarı 150 peg maddesi sağlığa zararlı bir maddedir. Belgeye gerek yok içerik kısmında ki maddeleri araştırın zaten kendiniz de görürsünüz zararlı olduğunu.