degersizbirhayat_1 Beratim17 bütün tavuk yanına pilav, mercimek çorbası, patlıcan meze çoban salata profiterol
_tuuggcce_ Şehriyeli tarhana çorbası, bulgur pilavı yapıcam. Yanına da tavuk yapabilirim bulgur pilavının yanına yakışıyor. Ya da tavuk yerine ne gider? 🤪
simseklivekalpli Beratim17 yarim sb yeşil mercimek haşlanır. Sonrasında tencerede bir küçük soğan kavrulur bir bardak bulgur isteğe göre salça üstüne yeşil mercimekle su ekleniyor. Yoğurtla yemesi güzel oluyor tek basina turşu vs ile akşamı kurtarır.
Akkiz_E_M Beratim17 dometes lahana sarma,etli mantarli puff gibi borekk,yaprak sarmasi,etli salata,kizima extra mercimekli bol vitamin depolu corba,tatli olarak seker pare,etli krep😘
alin0911 Beratim17 Tel şehriye çorbası(mısırlı yapın çok güzel oluyor 😋) Tavuk şiş(patateste atın yanına) Makarna
hnnl Beratim17 diyette olduğum için çorba salata sebze 5 kaşık pilav bulgur 😬bebelerime de köfte yapacağım
ceriio Beratim17 ayran aşı çorbası, kapuska, salata 😅 yarının menüsünü de buldum et sote, pirinç pilavı, brokoli satalasi 😂