minikkbebegim Kizlar sorum başlıkta bebegim 6. Ayina girmek üzere Ay bitimi deldirmek istiyorum eczacı da 6 aylıkken deliyoruz dedi bi sikinti olur mu deldirdikten sonra bakim vs nelere dikkat ettiniz?
Yazmelegi_ minikkbebegim bizde geçen gittik 6 ay 23 günlük kızım 1 yaşından önce önermiyorum ama illa deldircem diyorsanız 7 veya 8 de gelin dedi
Bebegim3535 minikkbebegim kendi kulağım erken delinmiş biri üstte bir altta olduğundan bebekken deldirmedim. Kulak memesi büyüsün dedim kızım 4 yaşında benden özendi küpe takmaya ve 4 yaşında kendi isteği ile deldirdik
Bugleminannesi28 minikkbebegim 6 aylıkken doktorum biz 1 yaşında öneriyoruz ama eğer bakımını ben yaparım enfeksiyon kalmaz vs dersen deldirebilirsin demişti ben asla kıyamadım bir yaşında deldirdim sorun yaşamadım 5 sn ağladı sustu gülmeye başladı kulağıyla oynamadı birsey de sürmedim sadece ara ara çevirdim küpe yapışmasın diye 1 ay sonrada altın kupeye geçtik
prenses_prens minikkbebegim 3 yaşında delirdirdik. İsterseniz biraz daha bekleyin daha küçük çünkü kulaklarını falan çekiyorlar bilmeden
sirinpatates minikkbebegim biz deldirmedik pek düşünmüyoruz eşim büyüyünce isterse kendisi deldirir dedi bende öyle düşünüyorum. Mesela ben hiç küpe takmıyorum takmam gerekirse canım çok acıyor kapanıyor çünkü takmadığım için ertesi günde yara oluyor hiç gerek yok belki oda küpe takmayacak