irem127 Bebeğim doğduğunda beyazdı, sonra sarılık oldu çok esmer göründü. Şimdi 1 aylık sarılığı azalmış ama geçmemiş, hala çok esmer. Sarılığı geçince beyazlarmı?
JollyBaby irem127 Kendi ten rengidir belki? Sarilikda esmerlesmek yerine genelde yüz, cilt sarımsı olur ilk defa sizden duydum esmerlestigini
ekuzeyto irem127 benimde doğduğunda bembeyazdı sarılıktan yattı hastanede şimdi aşırı esmer 2. aydan sonra düzeliyor diyorlar
neanladinyurdagull irem127 esmerlik ayrı birşey sarılık ayrı birşey sarılık olan çocuk sararır esmerleşmez örneğin bebeğimde de sarılık vardı ten rengi bembeyaz doğdu sonra sarardı sarılık geçince beyaza döndü ilk günkü gibi.İlk çocuğumdada sarılık vardı o bayağı esmerdi sarılık geçince esmer kaldı
Sinemkaan25102022 irem127 benim oğlumda sarılıktan dolayı kara sarıydı Büyüdükçe rengi açıldı şuan çok esmer değil
mihri11 Benimkide aynı beyazdı doğduğunda şuan 23 günlüğüz esmer 1 aylık kontrolüne gittiğimizde doktor ne diyecek acaba
Sinemkaan25102022 neanladinyurdagull benim oğlum esmerdi sarılık 3 ay sürdü Sarılık geçince beyaz tenli oldu
neanladinyurdagull Sinemkaan25102022 bende beyaz doğmuşum büyüdükçe esmerleşmişim ama demek istediğim de şuydu sarılık da ten rengi değişmesinin alakası yok büyüdükçe göz rengi oturur gibi ten rengide oturuyor