Dokuzkasimbebesi bebeğimin cildi çok kuru uni baby kullanıyoruz ama iyi gelmiyor güzel nemlendiren bi şampuan veya bunları kullan cildini nemlendir dediğiniz bişey var mi mustela da aklımda ama ondan başka var mi güvenilir
Ogretmenannex Dokuzkasimbebesi lütfen içerik olarak temiz bir şey tercih edin üni baby mahveder çocuğu . İncia, acowel, siveno vb bir çok temiz içerikli ürün var . Mühendisinoglu insta sayfası var ordan yararlanabilirsiniz.
EkiminAnnesi Dokuzkasimbebesi bioderma mavi olan pompalı şişe kullanıyoruz egzamamız vardı geçti ama ondan vazgeçmedim 1 Lt büyük boy almıştım
mochi01 Dokuzkasimbebesi şampuan sebamed kullanıyoruz hamileyken onu almıştım. Cildi kuru bioderma krem kullanıyoruz çok çok iyi geldi 5 buçuk yaşındaki oğluma da kullanıyorum harika nemlendiriyor. Bir de yenilerde Babyton diye bir şampuan aldım yerli üretim ve içeriği tamamen tertemiz tek bir zararlı bişey bile yok mühendisinoğlundan bakabilirsiniz. Bugün geldi kargo. Deneyeceğim bakalım ama içeriği tertemiz olduğu için artık bundan devam ederim diye düşünüyorum
livanurvealpinannesi61 Ogretmenannex hipp baby de parfüm var ama yıldızlar listesinde. Iva natura da bitkisel kökenli parfüm var ama yıldızlar listesinde değil tuhaf yani gerçekten.
lohusaserbeti Mustelanın çok çeşitli şampuanları var bu arada ben konak şampuanı kullanıyorum. Standart şampuanı duş jeli gibi kullanıyorum
Dokuzkasimbebesi lohusaserbeti bende avakado resimli olani alırım bişey bulamazsam cildi çok kuru çok
livanurvealpinannesi61 Dokuzkasimbebesi siz bilirsiniz 😊 sıveno da iyi ama yorumları hep olumsuzdu çoğu aşırı göz yakıyor diyor bende onu alacaktım göz yakıyor diye almadım
barlasmom55 Dokuzkasimbebesi alerji doktorları çoğunlukla mustela veya bioderma öneriyor. Atopik dermotit ciltli bebeğe sahibim mustela bariyer yenileyici kremde kullanıyorum. Çocuk doktorunuza danışabilirsiniz veya eczane de bilir 2-3 eczaneden fikir alın bence
livanurvealpinannesi61 barlasmom55 alerjisi olan çocuğa kimyasal içeren bir ürün kullanılmaz yalnız. Benim oğlum da alerjikti çocuk doktoru ve alerji doktoru kimyasal içeren ürünler kesinlikle kullanma demişti. Mustela ve bioderma içeriği temiz değil malesef kimyasal madde var içinde.
Dokuzkasimbebesi livanurvealpinannesi61 göz yakıyormu bakcaz geldiği gibi duş aldırcam yakarsa söylerim hiç dikkat etmeden yıkıyorum yüzünü