T0609G Çözüm bulan var mı arkadaşlar inanılmaz saçlarım dökülüyo ya da azalmasını nasıl sağlayabilirim?
Baharbicen T0609G bende suracikta durayim ayni dert bendede var dus almaya korkuyorum resmen zaten sacim seyrek iyice kalmadi
Songul_hamza T0609G ah ah o sorum bendede var avuç avuç dokuluyo kel kalicam diye korkuyrm upuzun saçlarımı omuz izasinda kestirdim zeytinyağı surmeye başladım işe yarar inşallah
MinikErvam Seherronya hic kestrme ben kestrdm ensemde kulak arkqsi yaptm o haliyle bile avucc avuc dokuluyo kestirmem care olmadi bosa kestrdim ☹️
Seherronya MinikErvam napıcaz ya vallahi evin her köşesinde en alakasız yerlerde bile benim saçım var 😂😂😂😂
Sngl25 T0609G yanlarım açıldı avuç avuç dökülüyor zaten saçım azdı kel kalıcam galiba çözüm bulan olursa bizede söylesin lütfen 🙏
Oglunasikbiranne08 Seherronya 😂😂😂😂 benim geçen buzdolabından çıktı . Kendi kendime deli oldum kızdım 🤣
MinikErvam Seherronya cok afedrsin ama bazen benm kizn altbi deisirken poposnun ordalardan sacm ckio nasl oluyo oraya grmis anlamis deilm 🥳😁
Yegino Seherronya en kötüsü bebeğimin kıyafetlerine falan geliyo ordan eline 🤦♀️ Allahtan uzun da görüp alıyorum
Aziza030 Merhaba kızlar. Bende de aşırı saç dökülmem vardı. Artık nerdeyse saçsız kalacaktım. Keratin sütü diye bişey aldım ve 2 aydır kullanıyorum saç dökülmem %90 azaldı. Ve saçımı da uzattı be parlattı. Eşimde kullanıyor onun saç dökülmesi tamamen durdu. Hiç saçı dökülmüyor. İsterseniz bi deneyin.
[silindi] Deletedmom003 eşime kazıttım doğumdan 4 ay sonra çünkü bende şiddetli baş ağrısıyla birlikte aşırı saç dökülmesi oldu ve saçlarım olmamasına rağmen eşim o halimide cok beğendiğini yakıştığını söyledi😄💕 şu an serçe parmak boyunda saçlarım ve gürleşti çoğaldı cok daha rahatmış kısa saçlı olmak 🥰
Pia T0609G ilk önce kan tahlili yaptırın isterseniz benim vitaminlerim düşük çıkmıştı doktor çinko yazdı oyle almıştım
Nurana Bendede öğle, vitaminler içtim , sacımı kestırtım yıne aynı.. bi faydası yok, yuzumde sivilceler olustu, kendımden sogudum resmen,, varmı sıvılce olan bırıde?
handhnde Nurana aynu ben ergenliğe girmiş gibi alnım fosur fosur sivilce saçlar zaten deli gibi dökülüyor
Seherronya MinikErvam aynı sorun bendede var bebeğimin ağzına giricek diyede korkuyorum bazen kakasında görüyorum çnkü :(