Feyza38- Oğlum 11 aylık kabızlığı var ne önerirsiniz acaba zeytinyağı içiripte faydasını gören var varmı
sevvgi Feyza38- düzenli olarak neler yiyor mesela onlara bakıp neyin kabuzlık yaptığını anlarsın belki, zeytinyağının faydası vardır yediklerine birazcık gezdir yada hergün bi çay kaşığı ver.
Beratim17 Feyza38- bir tatlı kaşığı zeytinyağı ver ve kulak çubuğuna zeytinyagi surup poposun deliğine sürüyorum hemen yapiyor
Feyzosumunannesi Feyza38- O aylarda benim kızım da da vardı Sıvı yedirmeye çalışın ekmek vermeyin bi kaç gün. Zeytinyağ icirebilirsiniz. Çok zorlanıyor ve uzun süre yapamıyorsa da doktorunuza danışın 💜 geçmiş olsun
Feyza38- sevvgi sabahları peynirli yumurta veriyorum pekmezli su içiyo dikkat etmeye çalışıyorum ama kaynanayla aynı binada olunca onlar eline bisküvi seviyo yiyo diye veriyolar sürekli bide kaymaklı bisküvi ekmekte veriyolar eline benim sözüm geçmiyo malesef yedikçe aşağı iner bişey olma diyolar 🤦🏻♀️sanırım bu sebeplerden oldu
Mel955 Gün kurusu, kuru erik, hurma ya da kuru üzüm bunları suda haşla. Blendırdan çek suyunu ya da postasını da bebeğine yedir etkisini göreceğini umuyorum. Benim bebeğim de ek gıdaya başladık iki gün kakasını yapamamıştı bunu verdikten sonra rahatladı 🥹
_-zynp-_ Feyza38- sekiz buçuk aylıyız bizde de durum aynı bugün kayısı vericem akşamdan suya ıslattım blendırdan geçirip vermemi söyledi doktor zeytinyağıda verdim günlük hurma yediriyorum meyve olanından çökelek vermeye başladım dün kaynanam dedi yapabilir diye bugünden itibaren gözlemlicem bakalım ☺️
turkansezgn Feyza38- evet rendeledim sıktım suyunu verdim meyve sıkacağım olmadığı için öyle yapabilirsiniz yada emzikli meyve süzgeçleri var ayı uygunsa öyle de verebilirsiniz ben şuan öyle veriyorum. Doktorumuz ilaçla değil kabakla yada armutla çözmemi söylemişti belki kayısı da olabilir ama mevsiminde değiliz :)
Yazmelegi_ Feyza38- evet ama doktorunuz izin verdiyse böyle şeylere birde Armut suyu veya Armut ezin onu yesin
ayferkaya Feyza38- dün bende yaşadim sağ olsunlar fitil adı verdiler gitim aldım .kulandik bizim kız çıktı tavsiye ederim.Gliserin kansuk adı .