Zeytin-gozz1 Merhaba anneler 3 yaşında ki kızımı için balık yağı almak istiyorum fakat karar veremiyorum. Kolay yutabilecek aynı zamanda iştahını açabilecek bir öneri istiyorum lütfen 🥰
OncedenGurme Zeytin-gozz1 benim kızım da 3.5 yaşında son kontrolünde doktoru wellkid ve wellcare yazdı. İştahı fark etti biraz
Yalpp Zeytin-gozz1 ben möllers alıyorum sürekli 5 yaşında oğlum seviyor baya iştah actimi hayır ama içerken zorlanmadı haftada bir 1 yaşında ki oğluma da veriyorum oda seviyor tadını.
defnedeniz2124 Kızım surup gibi sıvı olanları içmiyor diye easy fish oil jelibon gibi olanından aldım severek yiyor 2,5 yaşındayız
Zeytin-gozz1 defnedeniz2124 evet aslında ilk ondan almayı düşündüm ama yutmak istemez yada Sakız gibi Ağzından çıkarır diye vazgeçmiştim teşekkür ediyorum öneriniz için. Peki çiğnemeyi zor mu
livanurvealpinannesi61 Zeytin-gozz1 jel olanlar sağlıklı değil içeriği temiz değil epa dha değeri de düşük faydası olmaz yani. Ben youplus Kids kullanıyorum memnunum limon aromalı. Wellcare ve efa liquid de çok iyi. Möllersen çok daha iyi. Möllersle arasında fark yok möllers 700 TL youplus Kids 130 TL aldım wellcare 365 TL möllers e o kadar para vermeyin bence
Zeytin-gozz1 livanurvealpinannesi61 doktorumuz da pahalı diye en iyisi demek değildir demişti.uygun fiyatlı olanında iş gorebileceğini soylemisti
Kubraoztrk livanurvealpinannesi61 you plusı eczaneden mi aldınız acaba bende bir buçuk yaşındaki oğluma kullanmak istiyorum da balık yemiyor ne yazık ki
livanurvealpinannesi61 Zeytin-gozz1 siz bilirsiniz bana da çocuk doktoru jel olanlar sağlıklı değil demişti içeriği temiz değil epa dha değeri yüksek olmalı fiyatı önemli değil. Önemli olan içeriği temiz olması ve epa dha değerinin yüksek olması.