drsndrsnn123 Kızlar Prima kullanıyorum onu kullandığım halde oğlum her kaka da üstüne çıkarıyor gerçekten neden böyle oluyor bilen lütfen yazsın ya arkası ful kaka oluyor
limonzeytinmom drsndrsnn123 bol bağlıyor olabilir misiniz.? Bebek ehareketlendikçe iyice bel kısmı bollaşıyordur. 2 aylık kzıım var benım kzıımın da 1.5 ay hep bacak kısımlarından taştı baya baya hemde. Kılo alıp bacaklar tombulaşınca beze tam geldi şimdi olmuyor pek 🤭
OzgeSyr_ drsndrsnn123 bezin bel kısmındaki fazla kısmı ıce dogru kıvırın bezı bağladıktan sonra 2 parmagınız rahatlıkla girerse sıkmaz bırde bacaktaki lastikleri düzeltin sızdırmaz diye düşünüyorum birde belki kullandığınız bezin bedeni büyükse de yapabilir
reyreylo Sizin bezi bağlama şeklinizde bir sorun olabilir mi acaba. Bel kısmını kıvırıyorum biraz ben iyice yukarı çekiyorum kaymasın poposundan diye öyle olunca yukarı taşma daha az oluyor. Bir de çok biriktirmeden altını açmaya çalışın.
reyreylo drsndrsnn123 arkayı da kıvırın bence bir de bezin bacak kısmındaki pileleri dışarı çıkarın ki oradan taşma yapmasın
drsndrsnn123 limonzeytinmom evet olabilirim karnını sıkmasın diye çok sıkı yapmıyorum karnını sıkmaz mı öyle bilemedim 🫠
limonzeytinmom drsndrsnn123 çok da sıkmayın tabii ama tam otursun 🤭 benım ki zımba gibi duruyor mesela bel kısmında sorun yok. Kızımın bacaklar inceydi aralardan fışkırıp cıkıyordu hareket ettikçe anında hemde yani öyle beklemezdim de gecti. Şükür 😄
drsndrsnn123 limonzeytinmom ay önlü arkalı kıvırdım bugün taşmadı ya 😍😂 benim oğlumda çok kilolu değil bez bollaşıyor belinden
Mirmir_ drsndrsnn123 ozaman maalesef çaresi yok bebeğimden biliyorum katı gıdaya geçince düzelir diyorlar
Atlaasmommy Mirmir_ düzeliyor düzeliyor 7 aylık oldu mu ortalama kakası da katı oluyor çok çektim o kaka işinden iyi bilirim denemediğim bez yöntem kalmamıştı 😅
drsndrsnn123 OzgeSyr_ evet bezini biraz büyük kullanıyorum rahatsız etmesin diye ondan da olabilir anlamadım valla