koaala Merhaba hanımlar çok acil bilgilerinize ihtiyacım var bebeğim 7 aylık ve dün gece grip oldu burnu akıyor arada tıkanıyor birde sarı sarı akıyor burnu dünden beri napsam iyi gelir sizce
ilaydaaltann_ koaala soğuk şeyler vermeyin. Burnunu temizleyin. Calpol ile destekleyin ve bol bol meyve yedirin susuz kalmasin vitaminini alsin. Kızım da grip geçti oldu inşallah bizim
tubasd koaala burnunu sürekli temizleyin emziriyorsanız bol emzirin sizde nane limon ıhlamur vs ile destekleyin geçmiş olsun bir Dr ciğerlerini dinletin isterseniz
Minigim38 koaala bebege bol bol sıvı verin, nane limon, ıhlamur da verebilirsiniz, corbalarina soğan sarımsak kemik suyu kullanın. Emiyorsa eğer siz sarımsak limon bal karışımı yapıp yiyebilirsiniz
Sedaaa55 koaala canm bol bol sıvı ver suyunu eksik etme ıhlamur kaynat 1 küçük fincana kadar içirebiliyorsun ıhlamuru zararı olmuyor bide burnunu temizlemeyi ihtimal etme
koaala ilaydaaltann_ Çok Teşekkür Ederim Ben ciğerlere iner diye çok korkuyorum onun önüne geçmeye çalışıyorum onu nasıl yapabilirim peki
ilaydaaltann_ koaala ben direk viks kullanmıştım 1 kez sürdüm baya işe yaradi 2. Kez sürmej için sırtını açtığımda alerji yaptığını gördüm tekrar sürmedim. Ama o baya baya önünü geçmişti rahatlamıştı. Siz denerseniz bile mutlaka kontrol edin
koaala tubasd Çok Teşekkür Ederim Gittim Doktora Geniz Akıntısı var dedi anti verdi bende bol emziriyorum bol çorba vs veriyorum ama bende ıhlamur içip emzireyim olmadi
koaala Minigim38 evet emiyo tarhana yaptım sarımsak koydum biraz yedi sonra karışık sebze çorbası yaptım yedi bende nane limon sarımsaklı şeyler yedim kendisi de antibiyotik kullanıyor ama hala geçmedi 😥
koaala Sedaaa55 burnunu sürekli temizliyorum 2.de zor açılıyor burun temizlemek eziyet bizim için hiç sevmiyor akıyor bazen peçete ile sileyim diyorum asla
koaala ilaydaaltann_ çoğunluk yaşı küçük olmaz daha fln dedi ama bilmiyorum denemek aklıma geldi aslında teşekkür ederim
Srbygl Emiyorsa bol bol emzirin birde kendiniz bal sarımsak limon kürü yapıp emzirin benim oglumda burun akıntısı olduğunda öyle yapıyorum geçiyor hemen çok şükür ( 1 diş sarımsağı minik minik doğrayın üzerine 1 tatlı kaşığı bal ve birkaç damla limon sıkıp karıştırıp yutun) Instagram’da bir sayfadan gördüm sayfa ismi paylaşmak yasaktır belki diye yazmıyorum buraya