arsentopik 3 ay 10 günlük oldu bebegm yüksek ses ani hareket hava kaldırma sesli kahkaha herşeyden korkar oldu ya çıglık çıglıga aglıyor yada sıcrıyor sizdede var mı bu durum ?
askbebegimmbenim arsentopik ay benim oğlumu tarif ettin 3 ay 6 günlüğüz Hapşırma sesi kahkaha olsun öksürme olsun ansizin her sesten bı anda sıçrıyor dudağıni büküp ağlamaya başlıyor Allah’ım öyle bı masumlaşiyor ki nasıl ağlıyor hemde araştırdım internetten normal bı durummuş inşallah hemen geçer kıyamıyorum çünkü
bebisinannesi1 arsentopik benim oğlum şuan 8 aylık. 3.ayından itibaren yüksek seslere kalın seslere ani çıkan şeylere titreyip korkup ağlıyordu ama şuan neredeyse yok denecek kadar az oluyor. Dikkat edin sadece zamanla geçecektir inşaallah annesi❣️
Allahkahretmesin1 arsentopik benimki de o zamanlar öyleydi sandalye çektiğimde bile sesinden korkup ağlıyordu sonradan geçiyor
isaumut arsentopik algıları açılıyor artık en ufak sese uyanırlar Tv olsun öksürük sesli gülme telefon sesi kulaklari daha derin duyuyor uykudayken bile yüz şekline gelince artık sizi tanimaya başlıyor duygu değişimi oluyor 4. Ay atağındasiniz çığlık çığlık ağlaması bu yüzden vücudu büyüyor ve anlamıyor ne olduğunu o yüzden korkuyor bebek ama geçici Bir süre içiniz rahat olsun .
arsentopik Aglayacagı zaman durup bakıp dudak büzüp çıglıgı basıyor tüm bunlar 10 saniye içinde oluyor
Kaderuzbas arsentopik benimkide aynı ya ne oldu diye korkuyorum bende anlamıyorum bianda canı yanmış gibi ağlıyor
arsentopik askbebegimmbenim ya bende inan diyorum aceba bi yerınemi bşey oldu gecen gün kardesim onunla oynuyordu kahkaha atıyordu dayısına oda bi an sesli gülünce bu bastı çıglıgı sustıramadık
asligdr askbebegimmbenim 6 ay 20 günlük oldu oğlum hala hapşırma öksürme tiz sesten korkuyo ağlıyo geçmedi bizde o durum ama yenidoğan dönemine göre azaldı tabi
Lillas Aydan bildiriyorum babası odadan odaya bana seslenince bile korkuyor, kalabalık ortamlardan ve yüksek sesli konusan insanlardan korkuyor dediğiniz gibi önce dudağımız bükülüyo biraz tutuyo kendini ağlamamak için sonra pıtı pıtı düşüyor yaşlar
bebisinannesi1 arsentopik ben o zamanlar travma olmasın diye ses çıkarmamaya o kadar alıştım ki oğlumun yanında hâlâ sesli gülmem hapşıracağım zaman sesimi yavaş yavaş yükseltip öyle hapşırıyorum aniden korkmasın diye 🥴🥲 şuan bunlardan korkmasa bile alışkanlık oldu bende😂
2bebeanasi_5 Aynısı benim kızıma da var ama ben hamileyken çok kötüydüm eşimle hep kavga ederdim hep ağlardım hamileliğimde yüzüm hiç gülmedi kızımda suan 4 aylık yüksek sese ağlar nını açarım ağlar türkü çalar ağlar çok duygusal bi bebisim var