Kızlar vicdan azabı çekiyorum günlerdir uyumuyor oglum 9 aylık ışı yakıyorum oyun oynuyorum hiç bir şeyi yok uykusuzluktan gözleri kan çanagı ama uyumaya geçince asla uyumak istemiyor oyuncakları veriyorum oynasın diye normalde oynar ben uyuyayım o yanımda oynasın diye yok asla oynamıyor sende uyumayacaksın diyor e sabah bir sürü iş bekliyor evde eşim yemek bekliyor uykusuz yorgun argın akşama kadar da kucagımda bebekle yeniden uykusuz bir gece daha yaşayınca sanırım sabrım tükendi ve bebgimi biraz sert bir şekilde yataga koydum ve yeter artık yeter uyu diyorum sana ne istiyorsun benden bende insanım diye bagırdım ilk defa yaşadık böyle birşey çok pişmanım önce agladı sonra yine uyku pozisyonuna soktum defalarca denememe ragmen uyumamıştı kızdıktan sonra uyudu ne yapmalıyım bilmiyorum siz nasıl sabrediyorsunuz gerçekten çok zor ve çok yorgunum mutsuzum yetemiyorum herşeye kendime hiç zaman ayıramıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum hiç birinin bir önemi yok ama birdaha asla oglumu bu şekilde üzmek istemiyorum nasıl başa çıkabilirim yardım edin çok üzgünüm şuan