sze_ Merhaba hangi fondöteni kullansam da bir türlü memnun kalamadim kapataciligi veya görünümü sizin memnun kalıp da kullandığınız fondöten var mi aşırı iyi dediğiniz pütür durmasın kapataciligi çok yüksek olmasını istiyorum
Berilsmom13 sze_ note kullanıyorum gayet güzel. Pütür durmasını istemiyorsan cildini nemlendir cilt bakımına dikkat et ve iyi bir primer kullan
Hamburgerr sze_ kapatıcılığı çok yüksek olursa pütürlüğe müsait olur kalın yapılı olduğu için note bb fondoten öneririm, cilt gibi duruyor ama kapatıcılığı güzek
sze_ Berilsmom13 cildimi yeterince nemlendiriyorum ve bakım da yapıyorum iyi fondöten bulamadikca pütür durucak🙆
AselinnAnnesi sze_ bir çok fondöten denedim ama L’Oreal true match da kaldım daimi fondötenim oldu kendileri😀
sevgii_123 sze_ ben yüzümdeki görüntüsünü çok seviyorum baya porselen gibi yapiyo günlük kullanıma uygun kapaticiligi çok yok ama nasıl anlatayım cilde oturuyo nemlendiriyo çok hoş bir görüntü yaratiyor
yigitinaannesii flormar cc krem kullanıyorum yeşil renk sürünce cilt rengini alıyor. kapatıcılığı yeterli bence. hem eşitliyor hemde cilt de yok gibi
adenru sze_ ben note kullanıyorum ama şimdiye kadar maybelline affinitone kullanmıştım çok çokk harika bir fondöten asla yüzünüzde yok gibi duruyo
Khgs08 sze_ loreal paris ınfaılble 32 hour matte cover kullanıyorum ne pütür duruyor ne sivilce yapıyor mat bitiş sanki kendi cildimmşş gibi ve kalıcılık süper az bişi sürüyosun yetiyor dene derim
tmtalya sze_ mac studio face and body der susarım☺️ hem saten yapılı hem pütür yapmaz bulaşma yapmaz dene demek istediğimi anlarsin
AnneBebek- sze_ loreal cam şişe kırmızı kapağı senelerdir kullanıyorum ince yapısı yüksek kapatıcılığı vs çok iyi ama tenime uygun tonunu artık bulamıyorum bu hafta kiko milanonun fonfotenini deneyip alacağım onda da memnuniyet yüksek