cinarinannesi023 İki gün sonra tam on aylık olacak bebeğimin uyurken tıkayan öksürüğü için önerisi olan varmı
Belcim30 cinarinannesi023 eğer ki alerjisi yoksa ben tereyağını eritip üstüne pekmez ve karabiber döküyorum ben öyle kesiyor çok faydasını gördüm öksürük anlarında dene derim
hndathn cinarinannesi023 terayagi pekmez verebilirsiniz bir de mustelanin balsami var onu kullanıyorum göğsüne sırtına sürüyorum küçük havlu bezleri az ısıda ütüleyinip göğsüne sırtına koyuyorum burnunu tenizliyorum
cinarinannesi023 Belcim30 azonce tam uyudu derken tıkandı yine şuan yapabileceğim başka bir tavsiyeniz varmı evde tereyağı yoksa şuan
Belcim30 cinarinannesi023 elma kabuğunu kaynatıp suyunu verdim oda işe yaradı bide zeytinyağını gögsüne ve sırtına sür ütüyle tülbenti ısıt koy oda çocugu rahatlatıyor bide burnu tıkalı olmasın odayı nemlendir..
Belcim30 cinarinannesi023 hadi inşallah 🤲 ama evde mutlaka bir parça tereyağı olsun bu beni çok kurtardı o anlarda bir tatlı kaşığı verdim o karışımdan çocugu çok rahatlattı inşallah sizde de etki eder
Belcim30 alparslan221 valla ben eşime verdim onuda kesti.. Bir yemek kaşığı için yarım yemek kaşığı tereyağını eritip üstüne bir çay kaşığı karabiber ve bir tatlı kaşığı pekmez döküp verebilirsin.. Ben göz kararı yapıyorum ama kısmen ölçüler bunlardır
Belcim30 alparslan221 öksürük aslana kadar veririm ben ama işte bizde etki ediyor 2 3 seferde dene inşallah sende de olur