Feridece28 Hamile felan değilim, ama karnımda 3 4 aylık hamileymişim gibi pıtır pıtır haraketler var. Acaba içeride büyüdü de biz mi farketmedik jsjsks nedir bu kızlar tövbe? 😂
Hamzaninannesi1411 Feridece28 arada bende de oluyor hatta dün oldu. Sezeryan doğum yaptım ona bağlıyorum bağırsak hareketleri olabilir 🤣
Ebrupinarrr Feridece28 Bağırsak hareketleriniz Geçen karnımda bebek hıçkırması gibi tık tık atmalar oldu😅
MadamMommy Feridece28 Valla dün yaşadım aynısını sol tarafta böyle pıt pıt sanki ilk tekmelerin hisseder gibi ama reglim yeni bitti dedim sonra gazdır gaz😂😂
JollyBaby Feridece28 @slkmsncemile Aklıma sen geldin la ahhaha shdjjd @Feridece28 Imkansiz değil bacım bizzat yaşamış biri olarak yukarıda ki arkadaşı etiketledim 😂
Ballibademin_21 Feridece28 geçen bir doktordan duymuştum doğum yapan kadınlar yıllarca yalancı hamilelik hissedebilirmiş
Feridece28 Ballibademin_21 Ay çok tuhaf ama ya birden eski günlere gittim. Karnımı felan sevesim geldi 😂
slkmsncemile Feridece28 21 haftalık düzensiz regl ve 2 yöntemli korunmama rağmen hamile kaldım, şuan 3 aylık dana, anca ıngaaa diyor…
Feridece28 slkmsncemile Ay kurban olsunlar o danaya😍 ben düzenli olurum ama sadece 3 aydır felan 2 3 gün gecikmeli oluyorum o da havalardan bence