prenses_prens Güzel anneler mis kokulu kızlarınıza şampuan olarak ne kullanıyorsunuz. Dalin kullanıyorum ama banyo ettikten sonra saçlarını zor tarıyorum çok karışıyor ve yumuşacık olmuyor. Tavsiyelerini ve memnun kaldıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim💐
Belcim30 prenses_prens benim kızımın saçları dalgalı ince telli o yüzden saç kremi sürüyorum biraz yada dalinin yine saç tarama spreyi var onu kullanıyorum evde hangisi varsa
livanurvealpinannesi61 prenses_prens 4 yıl hipp baby kullandım 1.5 yıl olacak ıva natura kullanıyorum memnunum.
ezoanne prenses_prens temiz içerikli ürünler kullanmanızı tavsiye ederim, ecowell, mustela, siveno gibi
aselkusunannesi1 prenses_prens dalin kullanmanızı tavsiye etmem. Doğal içerikli ve uygun fiyatlı olarak e bebeğin kendi markası var ona bakabilirsiniz
prenses_prens Belcim30 saç kremi yağlandırıyor mu? Bide spreyi normalde kullanmak istemiyorum bi yere giderken falan kullanıyorum farkettiyseniz çünkü spreyde çok yağlandırıyor😌
Belcim30 prenses_prens ikiside yağlandırmıyor çünkü sadece saç uçlarına sürüyorum yada sıkıyorum 🤗 saç diplerine sıkılırsa yağlanma yapar bu bizde de aynı şekilde olur
prenses_prens aselkusunannesi1 baby me saç spreyini kullanıyoruz ama şampuanını hiç kullanmadık. Siz kullandıysanız eğer nasıl
zeyslittlebaby Ecowell tavsiye ederim. Hem temiz içerikli hem vegan hemde mis kokulu. Bebeğimin saçları ipekten bile daha yumuşaktır o kadar söyleyeyim. Taramiyorum bile kendiliğinden kuruyor öylece :)
annediyebiri prenses_prens ben agarta nın pembe kutusunu kullanıyorum kızıma göz yakıyor ama ben su dökerken gözlerini yummasını istiyorum bir sorun olmuyor
naynini prenses_prens benim oğlum var 😄 yorum yapabiliyor muyum🥰 mustela kullanıyoruz. Geçen gün incia aldım. Ecowell de çok güzel saç uzatıyor diyorlar 😊 sac açıcı sprey kullanabilirsiniz tarama esnasında
prenses_prens naynini tabikide yapabilirsiniz🫶benim oğlumda var paşaya kullandıklarınızdan da tavsiye alabilirim🥰