gncglozclk Kızlar kızım cok zorlanıyor doktor da fıtıl yazdı cok aglıyor o zaman veriyor yarım olarak 2 gundur zorlanmaya basladı normalde yapıyordu rahat rahat sımdi asırı zorlanıyor 😔😔😔
Batuhaannn gncglozclk canım bende aynı şeyi yaşadım normalde yapıyodu bi anda yapmayı bıraktı bi süre fitil kullandım normale döndü sonra
Batuhaannn gncglozclk hayır ben 2-3 gün bekliyodum öyle veriyodum. Çevremde çoğu kişi alışır vs dedi ama doktoruma sorduğumda bi problem olmayacağını söyledi
gncglozclk Batuhaannn banada oyle dedıler kendi yapmayı ogrensin kolayına gelır verme dedıler ben 2 gun verdim bı daha vermedim vermem herhalde zeytin yagı katıcam mamasına ara ara
Batuhaannn gncglozclk kulak çubuğuyla azıcık poposunun etrafına azıcıkta iç kısmına sürebilirsin oda çok işe yaramıştı bizde. Bana 10 güne kadar normal demişlerdi ama ben kıyamadım o kadar beklemeye 2-3 gün bekliyordum yapmayınca veriyodum hemen peşine yapıyodu zaten rahatladığını yüzünden anlıyodum
Batuhaannn cemile161_ hayır doktor bana 10 güne kadar normal yapmaması demişti ama kıyamadım 2-3 gün duruma göre 3-4 gün bekledim sonra verdim fitili her gün vermedim