denizdefneosman 5.aya girmemize 2 gün kaldı ama bebeğim hala geceleri çok sık uyanıyor. Acaba doymuyor mu diye düşünmeye başladım. Hala uykusu düzelmeyen var mı?
melek72 denizdefneosman aynıyız çocuk hangi ay kaçi doğdu.. benimde sık uyanıyor :( saat 8 uyudu 4 kere uyandı
denizdefneosman melek72 ah seninki yine 4 kere benimki saat başı uyanıyor bazen yarım saat bile geçmiyor zaman. 22 eylül doğumluyuz
mystery123 Bizim 6.5 aylık benimde saat başınuyanıyor tükendim artık psikolojik olarak diş bitmedi bir türlü aşı da her şeyi bozuyor
denizdefneosman Gunes-1 bizimde öyle valla 3 de bazen uyanıyor ve bittik 2 saat uyusun diye uğraşıyorum
denizdefneosman adaatuna 8 de yatıyorsa ve sabah 7 de kalkıyor diyelim değişiyor tabi. Bazen 6 da yapıyor kalkma işini. 10 saatlik zaman diliminin 10 saatin saat başı kalkıyor. Hiç öyle 2 saat uyuduğumu hatırlamıyorum
mystery123 denizdefneosman gece veya gündüz değişiyor gündüz 3-4 saatte bir değişiyorum ben kaka yapmadıysa gece değiştirmiyorum eğer sadece emmeye kalkıyorsa genelde sabaha kadar idare ediyor