ebru1412y Arkadaslar bebeginizde kehribar kullanıyor musunuz ? Kullanan arkadaslar faydasini gordunuz mu ? Bilgisi olan var mi ? 🤔
Heymissbon ebru1412y ben kullanmadım eksikligini hissetmedim.. bana cok tehlikeli geliyor gerek yok bence
Masalkizinannesi ebru1412y ben kullanıyordum taa ki 2 hafta öncesine kadar kızım 16 aylık dişiyle bir boncuğu kırıp yuttu alamadım ağzından salyasina iyi geldiğini düşünüyorum gerçekten azaltıyor ama boncuğu yuttuğu için bir daha kullanmayı dusunmuyorum
Maka_Paka ebru1412y 2 aylıktı taktım şuan 5 buçuk ayligiz. Hiç bir sorun yaşamadım. Ben çok seviyorum. Güvenilir siteden alın
Heymissbon ebru1412y boynuna takacaksaniz allah korusun takilabilir bogulabilir kul yapimi sonucta kopabilir bogazina kacabilir vs
ebru1412y Masalkizinannesi benim bebegim 25 gunluk almayi dusnuyorum da almali miyim sizce ? ? Karar veremedim ben
Masalkizinannesi ebru1412y yani ben bir zararını görmedim dediğim gibi boncuğu yiyene kadar sıkıntı yoktu.
ebru1412y Maka_Paka Instagramdan kehribar kolye dunyasi sayfasindan almayi planliyorum sizin onericeniz site var mi acaba?
Bayancorek ebru1412y 3 aylıkken aldım taktım şuan 1.5 yaşında çıkarmıyorum hiç. Bir kere tamire gönderdim 10 gün yoktu o 10 gün ne çektiğimi ben bilirim, çok memnunum. 🫶🏻🥳
Bayancorek ebru1412y diş dönemi çok hafif geçiyor, huysuz bir bebek de değil. Takmadığım zaman çok zorlanmıştım.
ElifZynep54 ebru1412y aldim kullandım ama tavsiye etmiyorum para tuzağı bence gereksiz, süs için alınabilir