Merveacarr Hanımlar bebeğim 6 aylık 2. Ayından beri anne sütü almıyor sütüm de kesildi keçi sütü vereniniz var mı varsa nasıl vermeliyim tecrübelerinizi bekliyorum
pasaklisinkukuli Merveacarr 1 yaşa kadar süt önerilmiyor 1 yaştab sonrada arada sırada verin dedi doktorumuz
livanurvealpinannesi61 Merveacarr sütünüz yetmiyorsa mama verin. Keçi sütü verilmez 6 aylık bebeğe mama verin içsin keçi sütü ne alaka ya
tazemom1 Merveacarr ben de mama veriyorum . Keçi sütünü öneren söyleyen çok oldu ama içirmedim. Doktorlar falan sindiremez diyorlar. O yüzden cesaret edemedim. Belki baby goat mamayı deneyebilirsiniz
Merveacarr livanurvealpinannesi61 2. Ayından beri anne sütü almıyordan ne anlıyorsunuz siz o zamandan beri aç olduğunu falan mı mama içiyor zaten sadece kullanan var mı diye sordum sormaz olaydım kötü anne ilan ettiniz resmen
livanurvealpinannesi61 Merveacarr bende zaten mama içiyor diye mama verin içsin keçi sütü verilmez dedim siz yanlış anladınız galiba. Ben kötü annesiniz diye de bişey söylemedim size yalnız.