minikpandam-_- Kızlar kızıma aktivite masası almak istiyorum sizinkiler nasıl memnun musunuz önerilerinizi bekliyorum mümkünse fotoğraflı
Alerjikrinit minikpandam-_- bende almak istiyorum plastik sandalye almıştım uygun masa bulamadım küçük plastik kamp masası aldım şimdilik ama daha sağlam bir şey arıyorum
minikpandam-_- Alerjikrinit tek sandalye bizdede var masa yok yeğenime plastik olanından almıştım baya iyi kullandı ama şimdi hepsi pahalı bari iyi bişey bakayım dedim inşallah kullananlar yorum yazar
serife5712 minikpandam-_- çekmeceli olan ve şuan attığınız ilk görseldeki güzel malzemeleri koymak için çekmeceli mantıklı geldi yerimiz varsa düz olanda olabilir
Alerjikrinit minikpandam-_- bunlara bende baktım ama yorumlarda sallanıyor , kaliteli değil vs gibi şeyler var
Dhi minikpandam-_- burada 3. olan gri bende beyazı vardı 3,5 yaşına kadar kullandık sonra ona yetmemeye başladı sattım. çok severke kullandım köşelerinin sivri olmamaıs ilk tercih sebebimdi. tavsiye edeirm ama ilk attıınızda çok güzel
minikpandam-_- serife5712 yer olarak hemen hemen aynı gibi kızımın odası var fakat göç odası gibi tayin durumuna göre boşaltacağım yer sıkıntımız yok. İlk attığım benimde aklıma yattı oyuncakları falan çekmeceye atarız
minikpandam-_- Alerjikrinit şu ilk attığımız iyi gibi yorumları ona da mı kötü yorum var göremedim bende
Alerjikrinit minikpandam-_- ona bakmadım köşeli olduğu için tehlikeli diye düşündüm benim oğlan biraz hareketli 🤣
minikpandam-_- Dhi gri olanı bende beğendim. Birincinin içine oyuncak falan atarız diye düşündüm. Fiyatları zaten yakın gibi demek ki bunlar maksimum 4 yaşa kadar o zaman tekrar bakarız bizde satarız olmadı 😊 teşekkür ederim cevabınız için 🌸
minikpandam-_- Alerjikrinit şimdiki çocuklar yerinde durmuyor 🤣 benim kızım var eczane de erkek mi bu dediler 😅😅