Deletedmom41 Kızım 5 ay 4 günlük sadece anne sütüyle besleniyor ek gıdaya yavaş yaval başlamalımıyım ve ilk neler verdiniz biraz bilgi verirmisiniz 🤗
Rezene Tattirimlar olabilir damak zevki gelişir kokusunu aldırın yediklerinizin bir anda yuklenmeyin 6.ayda
Deletedmom41 Rezene Bazen yapıyorum mandalin yalattım bikere birazcıkta yoğurt yalattım çok seviyo hemen yemek istiyor
Deletedmom41 Ela41 bende başlamaya karar verdim ne çabuk büyüyorlar 🤗 ve ben anlamsızca heycanlıyım ek gıdaya başlicamız için 🥰😂
Ela41 Deletedmom41 valla bende oyleydım ne yapıcam nasıl yapıcam derken yogurtla pasladım sebze meyve derken 3 gun kuralıyla ekleyerek devam edıcem ama kabızlık gıbı bı sorunumuzda var 😔
Deletedmom41 Papatyack aa bilmiyordum çok vermemiştim zaten ama öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim 🌸
Deletedmom41 Ela41 resmen hiç birini bilmiyordum çok teşekkür ederim dikkatli bi şekilde başlicam bakalım, 🤗
Ela41 Deletedmom41 rica ederım ınstagramdan takıp ettıgım sayfalar var cok guzel bılgıler ve tarıfler var 🥰