karanaliakgn Bugün kontrolümüz vardı ve demir ilacı verdi sağlık ocağındaki ebemiz. Vegaferon ismide. Doktorumuz da wellcare kidsfer veya sidefer verdi. Bu üç demir ilacından kullanan varsa yazabilir mi ?
Messstttt1234 karanaliakgn sağlık ocağının verdiği kabız yapıyor diye biliyorum. Sidefer kullandım ama buzdolabında durması gerektiği için zor geldi bana şehirdışına vs giderken. Ocean kullandım. Çok memnun kaldım. Hiç kabız yapmadı. İçeriği daha temiz nispeten
Hatgul Sağlık ocağının verdiğimi kullandım kabız yaptı çocuğumu, hemen bıraktım ben de özel araştırıyorum
hulya1233 Hatgul Bizede sağlık ocağı verdi güvenip kullanamadım şuan araştırıyorum ne kullansak diye siz karar verebildiniz mi
Hatgul hulya1233 karar veremedim daha, sağlık ocağını aradım sidefer i önerdi kullanan herkes memnun dedi. Ocean kullanan var mı aramızda?
TgbHmzz karanaliakgn Sağlık ocagının verdiğini kimse önermediği için sidefer aldım fakat bebeğim sevmedi huzursuzluk kusma yaptı bestiron aldım memnunum
hulya1233 TgbHmzz bestironu kaç damla olarak kullanıyorsunuz kimi kiloya göre tek damla kimi kiloya gire 2 damla seklinde yazmış karar veremedim