Uslup insanın kimliğidir diye bir yazı okumuştum geçenlerde gerçekten çok doğru. Bazen bazı yorumlardaki uslupları gördükçe kalbim sıkışıyor. Neyse canım senin soruna nacizane cevap vereyim. Son yıllarda inek sütüne bir düşmanlık var ama niye onu bilmiyoeum sindirilemiyor veya alerji yapıyor diyorlar doktorlar kesinliklr önermiyor 1 yaşından önce. Ve bende doktorlarımıza güvenmeyi seçiyorum o yüzden 5. Ayını doldurmuş oğluma ek gıda başladım süt kullanmıyorum. Ammavelakin inanın bana bu forumun üyelerinin yüzde doksanı bebekliklerinde sütten yapılan bebek muhallebisi ile büyümüştür. Mesela biz 4 kardeşiz annemin sütü olmazmış. Daha 2 aylıkkrn sağdığı inek sütünden bebek muhallebisi yapıp yesirmiş 4 kardeşiz hepimize. Benim etrafımdaki herkes öyle. Bütün akrabalarım öyle. Hatta geçen gün hollandadan gelen yengem hala yemek vermedin mi kızım biz hemen veriridik diye sitem etti bana. Eskiler ah eskiler diyorum daha onların haksız olduğunu görmedim. Bu grupta 180 gün dolmadan asla ek gıdaya geçmeyen bir guruh var geçeni de nerdeyse vatan hainliği ile suçlaycaklar. Fakat ben o yrdirilen mamalrı asla ama asla sağlıklı bulmuyorum. Formül mama diyorlar ya hani. İçindr ne var ne yok aylarca o raflarda bozulmadan nasıl korunuyor içindeki katgı maddesi nedir. Ama tabi ki doktorlarımıza güvenmekten başka bir şey bendr yapmadım aklım kalbim başka söyledi ama doktorum ne dediyse onu yaptım.ama çok çok iyi hatırlıyorum en küçük kardeşim daha 3 aylık yoktu annrm yaptı süt muhallebisini yedirdi. O yüzden nacizane tavsiyem siz dpktorunuzla istişare ederek bir karara varın. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.