rose0 hiçbir destek almadım kendim çabaladım. 3. Günde mama vermeye başladık biberona alışınca emmeyi tamamen bıraktı. Önce silikon uçla emzirdim 15 20 gün kadar ara ara uç olmadan vermeye çalışıyordum ama almıyordu. Bir gün çok aç olduğu bir anda emzirmeye çalıştım ve ilk kez o zaman uç olmadan emdi. Sonra her gün denemeye başladım nadiren de olsa alıyordu ama genel olarak uç ile emziriyordum. Bazen onu da reddediyordu. Özellikle 8. Hafta atağında hiçbir şekilde emmedi ne uçla ne de uçsuz, atak haftasına kadar çoğunlukla uç ile emziriyordum. Atak haftası geçtikten sonra ise emmeye başladı çok şükür ki şu an sıkıntısız her öğünde emziriyorum. Önceden günde 2 kez emzirebilirsem şükrediyordum. Bunların dışında emzirirken beyaz gürültüden çok faydalandım. Açtığım anda bebeğim sakinleşiyordu zaten dikkatini ona verdiği için emzirebiliyordum. Sizin de bebeğinizin sevdiği bir müzik vs. Varsa onu açıp emzirmeyi deneyebilirsiniz. Otururken asla emmiyordu memeye geldiği an ağlamaya başlıyordu. Ben de ayakta gezinip onunla konuşuyordum şarkılar söylüyordum bu sırada emzirmeye çalışıyordum. Aklıma şu an başka bir şey gelmiyor sizin sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve yanıtlarım