Ipekaslankus34 Diceksiniz ki aldığın balığı bilmiyomusun . Ben almadım eşim aldı oda gece çalıştığı için şuan yatıyo soramıyorum 😂😂tarif bakıcam ama bu balık ne balığı bilmiyorum yardım edin cahil bacınıza 😂😂💕bide varsa tariflerinizi seve seve okurum tercihim fırında yapmak olcak
Ckudll Ipekaslankus34 çipura 😊 ben mısır ununa bulayıp alt üst çizik atıp tepsiye diziyorum. Altınada soğan ve patates dilimliyorum. Üstüne çok az zeytinyağı gezdirip fırına atıyorum çok lezzetli oluyor
ceriio Ipekaslankus34 çipura. Tarifim yok burada balikcidan alırken direk ızgarada pisirttirip alıyoruz cig haliyle pişmiş halinin arasında 40 TL falan fark oluyor direk pişmiş alıyoruz 😂😂
civcivoz Ipekaslankus34 valla balığı ben de bilmiyorum ne balığı ama genel fırın tarifi ezilmis sarımsak zeytinyağı karabiber tuz limon bunu iyice balığın içine dışına yedirin içini temizleyip tabi.. üstüne de limon dilimi defne yaprağı yallah fırına 😁
oznur06unlu Valla bilmiyorum ne tür oldugunu ama baya kizmiş tutulduğu için sanırım 😂😂 şimdiden afiyet olsun
UmudumOlsun Ipekaslankus34 Google lens’te bakabilirsiniz kameraya çekin balığı aratın aynı balık çıkıyor.
sinoli Ipekaslankus34 Sarımsaklı zeytinyağlı sos yapabilirsiniz içine karabiber, limon suyu, toz kırmızı biber koyun. Sebzelerle müthiş oluyor. Çipura olmasa gerek levrek dicektim ama o daha uzun oluyor☺️
Mtzzeynep Ipekaslankus34 çipura canım güzelse sosla biraz beklet fırına at çok lezzetli oluyor. Fırınlık hazırlanmış zaten.
Duygusaljelibon_ Ipekaslankus34 çipura ızgarası efsane oluyo kızartması da çok güzel olur eşim genelde öyle yapıyo denizci olduğu için her balığa hakimim 😂
Lidyacim Ipekaslankus34 bildiğin düz çipura 😂 Z.yağı, 1 limonun suyu, bir kaç diş sarımsak, tuz ve istediğim baharatları karıştırıp içine ve dışına düzelce sürüp pişiriyorum. Airfryer varsa 20 -25 dk 180 derecede hazır oluyor
Ezgikrkl Ipekaslankus34 Biraz yağ 1 çay kaşığı kekik, 1 çay kaşığı toz biber at defne yaprağı varsa 2 diş sarımsak onları iç dış karışımdan sür içine limon soğan köy fırına ver aşırı güzel oluyor ☺️