merrrvveeee Arkadaşlar bebeğim 1 aylık aşırı derecede gaz problemi yaşıyoruz etkili önerileriniz var mı acaba ne yapacağımızı şaşırdık 😰
defnemiraybebek merrrvveeee probiyotik ve gaz damlası almalısın ben relektaz ve maflor kullanmıştım Bir de bol bol masaj yapman gerekiyor
mematiii merrrvveeee ılık duş ,karnına sıcak bez , masaj,gaz damlası birde çok gazlı şeyler yeme içme onun harici kimyonlu su en sağlıklı olanı bendeki gazı hemen söktü bebeğimde rahatladı bana çok geç dedi kocamın halası,saolsun çok işe yaramıştı.
Efnanalyaveannesi12 merrrvveeee 1 aylıkken bizdede başladı probiyotik damla ve gaz damlası verdi doktor Probiyotik adı buckso gaz damlası ise mestik ikiside fayda etti 2 aylık olduk hala kullanıyoruz her bebek farklı tabii ama işe yarar belki
mimnice merrrvveeee nurse harveys öneririm canım gaz giderici damla günde 4 kere 6 saat arayla 10ar damla verince etkili oluyor
gulsenkryl34 Doktorunla görüş probiyotik ile gaz damlası önersin dün biz gittik doktora aldık bakalım bekliyoruz düzelsin diye
merrrvveeee gulsenkryl34 doktorumuz vermişti biogai kullanıyoruz fakat sanki hiç faydası olmuyor aşırı derecede gazı var uykusundan bile ağlayarak uyanıyor 😔
merrrvveeee mematiii ılık su hariç diğerlerinin hepsini yapıyoruz banyoya da izin vermiyor banyo sırasında da çok ağlıyor 🥺☹️
merrrvveeee Efnanalyaveannesi12 sizde işe yaradımı yaradıysa tam olarak ne zaman etki ediyor biz de 2. Haftasından itibaren başladık biogai kullanıyoruz fakat hala bi etkisini göremedik ya
Efnanalyaveannesi12 merrrvveeee belki saçma gelecek ama akşamına çünkü bebeğim geceleri kıvranıyordu ses çıkarıyordu gazını çıkaramıyordu
defnemiraybebek merrrvveeee her bebekte farklı ilaç yarıyor sadece doktorlar genelde gaz damlasına ek probiyotik de veriyor kullanıp 1 hafta içinde işe yaramadığını düşünürsen bir de bunu kullan
Minik2110 Kimyon çayı için lutfeeen aşırı fayda ediyor hem süt yapıyor hem size hemde bebeğin gazına aşırı yardımcı oluyor.biz 3 ayligiz hala hergun kimyon çayı yapar içerim.
merrrvveeee Minik2110 evet sürekli içiyorum ama bizimkisi sanırım normalden fazla gazlı bitmiyor gazı çok sancı çekiyor 😰
mematiii merrrvveeee haklısın canım inşallah bende kayınvalidem dört kere falan yıkadı kızımı ağlarken çok korkmuştum tek başıma artık alıştım o zorluğa.Brnde suyu sevmeyen bir bebekmişim öyle mi olucak dedim ama eşime çekmesi iyi oldu.
Ozlemtanirikbal Artık kafayı yemek üzereydim o kadar çok gazı vardı ki bioagai kullandık 2 şişe olmadı simplex aldık o da fay da etmedi ben hep kimyonlu şeyler içiyordum yemeklere koyuyordum asitli şeyleri bıraktım gene de fayda etmedi en son başhekimle tanıştık o metsil önerdi gerçekten 30₺ idi fiyatı anında etkisini gösterdi keşke en başından doktorlar özel damlalar değil de devletin karşıladığı damlaları verse hemen etki etti oğluma
merrrvveeee Ozlemtanirikbal şuan ben de aynı şekildeyim o kadar çok şaşırıyorum ki 1 aylık bebekte nasıl bu kadar gaz oluşur ne yapsam fayda etmiyor gazlı kesinlikle tüketmiyorum gaz yapıcı hiçbir şey yemiyorum hatta sürekli kimyon rezene anason tüketiyorum her şeye kimyon kullanıyorum ve ona rağmen çocuk gazdan duramıyor resmen iki büklüm kıvranıyor ya bu metsili doktoruna soracağım artık ne yapacağımı şaşırdım
Ozlemtanirikbal merrrvveeee sanırım ne yaparsak yapalım bebek gelişimi 3 ay sonra azaldı ek gıdaya kadar da nadir oluyordu streslenme herşey birşekilde geçiyor zamanla
merrrvveeee mimnice evet bu damlayı da çok duydum birkaç damla ismi öğrendim doktora soracağım teşekkür ederimm
yldzzzzzz mimnice mimnice canım ben de onu vereyorum şu an sabahtan beri gazı var ama 2 defa verdim 3 4 damla az mı oldu sence