busra1406 benim kızımın cildide atopil doğduğundan beri uğraşıyorm şuan 4 aylık gün aşırı hep duş aldırıyorm ve nemlendiriyorm . Yüzünde koltuk altlarında boyununda arkay kadar ve sırtı hariç vucudunda kırmızılıklar oluşuyor bizde kortizonlu krem kullandık geçti ve tekrarladı hemen . Dün doktordaydım tekrarladı diye bize alerji bölümüne sevk verdi . Ben süt alerjisi olabilir diye düşünüyorm ama bazen alerji çıkmayada biliyormuş . Doktora ısrarla bi çaresi yokmu bunu bitirecek dedim bebeğim hep huzursuz oda malesef dedi dikkat edeceklerimden bahsetti ve belli bir zaman bununla uğraşmam gerekeceğini söyledi . Ben bebeğime iyi gelen birşey keşfettim bahsetmek gerekirse ben zıbın üstüne normal bir kat kıyafet giydiryordum. Standart giyinme yani o bile kalınmış artık sadece zınınla duruyor ve oda ısısı 22 derece üstüne çıkmamalı. Hafifletiyor gerçekten ve devamlıı nemlendirme. Ben bepanthol nemlendirici kullanmaya başladım ve öncekinden biraz daha iyi durumda inşallah geçerde bebeklerde rahat eder ..