Ramsamsam kızlar ben ramazana girmeden perde dip bucak yapacağım bayramda zaten evde değiliz onuda nasıl yapacağım bilmiyorum kızım çok huysuz inşaat var yakında onun sesinden korkuyor yanımdan ayrılmıyor napacagim bilmiyorum …
Ramsamsam Zhra78 annem yardım ediyordu sürekli lafını ediyordu beni evine istememeye basladi gelmesini ima edince bile hastayım vs bahaneler buluyordu en son bi konu oldu ben yardım ettim vs diye lafını çok etti bende görüşmüyorum çok kırgınım
Zhra78 Ramsamsam ay canım olur öyle anne kız arasında ama aranı iyi tutmaya çalış sonuç olarak yardım alırısn şahsen annem benimde sürekli ablama gider yardımeder bana asla gelmedi asla çok kırılıyorum ama ne yapayım hem kendin yapınca rahat rahat dinlene dinlene yaprsın her gün belirle ni odayı yap dip köşe
Ramsamsam Zhra78 aynen eşimin bi lafı var kemik ye dışarıda et yedim de yapabildiğini yap dışarıda kendini düşürme der
Zhra78 Ramsamsam aynen canım kimselere anlatma yani herkes dost değil boşver o sana bahane uydurduysa sende bahane uydur hep