yeniannee3209 Konak için neler yapıyorsunuz Zeytinyagi ile taradım başını ama çoğu geçmedi bir de kulağının içinde de var bebeğimin ne yapmak gerekiyor acaba yardımcı olur musunuz🙏🏻🌸
FirdevsHaniminKiziKonusuyor yeniannee3209 hiçbir şey. Kendi kendine geçiyor zaten. Benim bebegim 3 bucuk aylık, sadece kafasının üst tarafında kaldı azıcık. Zeytinyağ aksine çoğalttı bütün kafasını sardı sonra bıraktım hiçbir şey yapmadım
Efnanalyaveannesi12 yeniannee3209 benim bebegimdede oldu yüzünde kasında kafasında kulaginda zeytinyagi sur dediler sürdüm ama bı faydasini göremedim ben sonra doktora sordum her bebek farklıdır her bebekte zeytinyağı fayda etmez krem yazalım kullan geçmezse bakarız demişti krem yazmıştı iki gün kullandım sadece çok şükür geçti gitti
yeniannee3209 Efnanalyaveannesi12 çok teşekkür ederim bende doktoruma sorayım bir belkide bizede krem verir zeytinyağından fayda göremedik gibifazla 💖🌸
Efnanalyaveannesi12 yeniannee3209 insAllah geçer herkes zeytinyağı fayda ediyor diyince umut ettik denedik ama mallesef bı etki etmedi bizde