Berilsmom13 tuba2323 ne güzel akşam yemeğini kısır olarak kabul eden bir kocan var 😂 ama bişey diyim çorba tercihini değiştir gazdan ölürsünüz
Birberenannesi tuba2323 Yoğurt çorbası Ispanak yemeği Sarımsaklı yoğurt yapıcam. Ispanakları sirkeli karbonatlı suya bastım kızımı uyutunca pişiricem. Çorbayı da akşama doğru yapıcam
tuba2323 Berilsmom13 Dünden çorbam kaldı dökülsün istemiyorum benimkine taştan yumuşak olsun yeter ki her şeyi yer 😀😀😀
serife5712 Saat erken daha düşünmedim akşam yemeğini 🤭 burda kalayım da menülere bakayım bana göre birşey çıkar mı. Eşim akşam yemeğine kısır yemez çünkü 😏
Beyninizikullanmakucretsizdir Pizza ve çay 🤤 Hazır yemek postu var sorayım. Ton balıklı pizza yapan var mı? Güzel oluyor mu yapmaya değer mi? Malzemelerim boşa gitmesin 😃
bihterziyangil Beyninizikullanmakucretsizdir ton balığını çok severdim pizzayı da ama bence pisince güzel olmaz ya çok riskli
momofdragon Beyninizikullanmakucretsizdir ben yapmadım ama ev yapımı yedim bi kere beğenemedim tadını bence yakışmamış ton balığı pizzaya 🥶 tabi agız tadı zevk meselesi illa seveni vardır 😇
Mtzzeynep tuba2323 bugün çok rahatım dünden kıymalı ıspanak yemeği eriştem var çocuklara da öğlen yemeğinde çorba ve kanat kızartması inşallah
Rez tuba2323 dünden yoğurt çorbası ve patates mıklası var, yanına bişi eklerim tavuk gibi bakalım :) şimdi kahvaltı yapıyorum
caniminikizleri tuba2323 bende canım kocama ve çocuklarıma ne pişirsem diye düşünüyordum tavuk ciğer yada et bunlardan birisini yapmayı düşünüyorum ama ne yapsam bilmiyorum tabi başta çorba olarak mercimek çorbası koyacağım benim bebeler çorbayı çok seviyor 🙂
Fatmaana tuba2323 dünden makarna var öğlene kızıma yoğurt ile onu yedircem aakşama balık yapayım diye düşünüyordum kızım balık seviyor