EypMom Kızlar 6 ay konsepti için koni şapka yapmak istiyorum aranızda yapan varmı trendyolda baya pahalı acaba kendimiz yapsak uyguna gelirmi hangi malzemeleri kullandınız 💕🐣
ejdermeyvelilahmacun EypMom ben aşçı konsepti yapmayı denedim ama sağolsun durmadı 😁 kaynanamın evinde amatörce çekmek zorunda kaldım. Hatıra kalsın napalım
mom1900 EypMom ya bende yapmak istiyorum trendyoldaki banada pahalı geldi. Elim yatkın olsa malzemeyi alıp kendim yapayım diyeceğim de beceremezsem malzemede boşa gidecek diye korkuyorum 😂
asddff Ben Eva kağıdı ile kendim yaptım çok basit ve güzel oldu.. Bence sizde kendiniz yapabilirsiniz
Melisayda Çok basit simli evadan da yapabilirsiniz, kızsa taç yapabilirsiniz ½ yazısınıda pinterestte kalıplar var ordan yapabilirsiniz, mama sandalyesi önü banneride kraft kağıdı ile yapabilirsiniz. Bebeğiniz kız mı ? Erkek mi?
Melisayda Pasta üzerine süsler kesip kürdanlara takabilirsiniz üzerine batırmak için mesela safari konseptine hayvanlar. Hatta popon bile olabilir 😊
asddff EypMom ben kızıma bu şekilde yaptım. Siz aynı kağıt ile koni şeklini verebilirsiniz oğlunuz için.
EypMom ejdermeyvelilahmacun yaaaaa maşallah bizimkide durmaz ama bi umut bakalım ama aşçı konseotide güzel fikir ama şapkayı yapamam 😣
EypMom asddff wuuuaaawwww müthiş olmuş gerçekten 🥰🥰🥰🥰🥰 peki bişey sorucam kırtasiye de eva kağıdını adet olarak mı alıyoruz paket şeklinde mi
asddff EypMom Tekli satılanlar büyük oluyor bir de paketli olanlar var içinde 10 renk var. Büyük olan 35 TL ye almıştım ben gayet uyguna geliyor kendin yapınca