tazelianne Merhaba anneler aptamil ar kullanıp gaz sorunu yaşayan oldu mu, bize doktor kusuyor diye verdi ama o zamandır çok gaz sorunumuz var kakada şok zorlanarak yapıyoruz. Sizde de aynı durumu yaşayan var mı acaba
Prenses_annesi22 tazelianne aptamılın normalını kulknyodum evt gaz yapyodu bıde bzm süt alerjımız varms 6 aydan 2 yasına kdr cektı cocugum nnalet doktorlar yuzunden. 12 aylığa kdr aptamıl kullndm sonra kndı bıraktı ıcmedı. Gaz damlası kulkndk bz ama smdıkı aklm olsa kullnmzdm
tazelianne Prenses_annesi22 aptamil bıraktıktan sonra hangi mamaya geçtiniz peki, alerji mamalarının hepsinde çoklu gıda alerjisi için değilmiş
EgeMomy tazelianne bende aptamil ar kullanıyorum aç katnına bebeğe su içiriyorum doktor önerisiyle. Mama içen bebeklerin su içmesi gerekiyor yoksa kabız oluyor bende bebeğimde yaşadım bunu şimdi hergün kaka yapıyor
Melisa0007 tazelianne gazda sorun yok bizde kullanıyoruz bebeğinize biraz su verin ve biraz karnının üzerinde durmasını sağlayın tummy time gibi o zaman daha rahat yapar
Aysebrc-01 Biz 2.aydan beri Aptamil ar kullanıyoruz ilk başlarda çok çektik kabızlık vs zeytinyağı koyduk fayda etmedi suyunu fazla.koyduk fayda en son iki aydır rahatız Aptamil proseyno var gaz ve kabızlık problemi yaşayan bebeler için mesela 120 CC mama hazırlarken 3 kaşık ar 1 kaşık Aptamil proseyno kullanın çok faydasını göreceksiniz kakasinida çok düzenli yapacak gazinida bir kaşık yeterli oluyir
tazelianne Aysebrc-01 alerjimiz olmasa bende başka denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum çok çekti bebeğim şimdi mamalarda alıştı herhalde daha rahat, siz ar mamayı reflü için mi kullanıyorsunuz
seymaisikcinar Aysebrc-01 merhaba bende aptamil ar mama verdim iki gün ama diğer gün çocuk sabahtan akşama kadar kaka sancısı çekip ağladı :( reflüsü için de günde 1 içirmem gerekiyor maalesef.. aptamil conformil var bir de gazlı bebekler için ar mama ile karıştırsam acaba nasıl olur?
Badem4242 tazelianne bende Aptamil ar kullanıyorum , mama hazırlarken 10cc fazla su koyuyorum doktor söylemişti hiç kabızlık sorunu yaşamadık . Mesela 90cc3 ölçek yerine 100cc 3 ölçek mama yapıyorum
tazelianne Badem4242 ar mamayı bizde az kullandıktan reflü için ama bizde çok fazla gaz yaptı bırakmak zorunda kaldık
Prenses_annesi22 tazelianne gecmedık zaten 12 aylıktq kendı bırakmıstı pınar devam süt içiyordu alerjı cıkınca onuda kestık normal yemrk yıyordu zaten sonradan bısey vermedık hıc vıtamın fln alıyordu okdr
Aysebrc-01 tazelianne evet reflü için kullanıyoruz hala da kullanıyoruz ama dediğim gibi Aptamil proseyno ile karıştırıyorum her biberona bir ölçek proseyno koyuyorm proseyno da zaten alerji için içeriğini incelerseniz
Aysebrc-01 tazelianne şu an 150 CC içiyor 5 aylık 4 kaşık ar bir kaşık proseyno ile kullanıyoruz gaz ve kabızlık ortadan kalktı çok rahat deneyebilirsiniz migroslarda var
ddefnem Bize doktorumuz neocate diye bir mamaya başlamıştı ama son kontrolde başka bir doktor reflü dedi. Sonuç göstermeye gittiğimizde odasında yoktu çıkmıştı o yüzden soramadım. Aptamil Ar ı raporla mı alıyorsunuz ?
Aysebrc-01 seymaisikcinar bilmiyorum ki ben Aptamil proseyno ile vermiştim oda mesela 90 CC yapacaksam 2 kaşık ar bir kaşık proseyno
AEgemm seymaisikcinar biz de bir ara ar kullanmıştık kabuz yaptı poposundan kan geldi doktor diğer mamaların içine karıştırabileceğimizi söyledi