direnim_ Momm76 ben ya bu ne bilmiyorum 2 gündür ve ilk ateşi hiç bişe bilmiyorum hep ıhlıyor sımdı uğraşıyorum ama napcam bende bilmiyorum en son 36.9 ama kafası yüzü sıcak eller buz
gunesinayi0301 Momm76 tabi ki uyurum sizde uyursunuz inşallah bebeğiniz ateşi düşer inşallah çok zor bir durum uykusuzluk kaç aylık bebeğiniz
direnim_ Benimle ateş hakkında napmam gerekeni paylaşır mısınız bez ıslattım ama irkildi ağladı ellerine verim dedim tutmadı yanaklar kırmızıı mama reddediyor aç
Momm76 direnim_ ama ateşini korumak istiyorsanız ince giydirin ben sarımsaklı yag yapıyorum ayak altına alnına bez koyuyorum sürekli takipteyim bebek uyanıksa bi duş da aldırabilirsiniz onun haricinde korkulacak bir ateşi yok
direnim_ Momm76 aç suan mama reddediyor calpol verdim yarım saat oluyor ama hala mama içirenedim aç sorun olur mu
Momm76 direnim_ hastalık durumlarında ben kendi bebeğimi zorlamıyorum illa ki yesin diye. Doktorunuz daha iyi bilir. Bu arada bebek kaç aylık
Onemother1 Momm76 değilmiş neyseki test yaptı bugün doktor negatif çıktı.ama viral bir enfeksiyon almış.inatçı ateşimiz var sadece şimdilik.size de çook geçmiş olsun biran önce sağlığına kavuşur inşallah bebişiniz