Yec150819 Bugüne kadar aptamili hep conformil ile kullandık 4 ay 10 günlük oldu bebeğim bu sefer aldığımda conformil almadık normal aptamil çok gaz yaptı sizce aptamile conformil ile devam mı etmeliyim yoksa mama değişikliği mi yapmalıyım?
Sin21 Yec150819 hipp doyurmuyor çabuk bitiyor aptamil kullanmadım onu bilmiyorum ama gaz yaptıysa conformille devam edin bir süre daha
Ikrazumra19 Yec150819 aptamil basta gaz yapar duzelir ama 4 aydir verdiğiniz mamayi degistirmeyin bence
Sakura-chan Yec150819 1200 gram falan aptamil al içine comformil at karıştır . 1-2 kere böyle devam ettikten sonra comformil i bırak sadece aptamil ver . Bu şekilde belki daha kolay uyum sağlar .
ceylinnn [bilinmeyen] Conformil mama alıp elinizdeki aptamil ile karıştırıp verin. Bu şekilde yavaş yavaş normal aptamile alışır. Mama değişikliği daha fena etkiler.
Defnedilan34 Yec150819 bebekten bebeğe değişir canım bana aptamil iyi gelir hana hipp ama gaz yapıyor diye sürekli kullandığı mamayı değiştirme bende aptamil kullanıyorum gaz problemi düzene giriyor zamanla
[silindi] Yec150819 6 ay conformil kullandım sonra 2 numarayı normal aptamil aldım bi sıkıntı yaşamadım. Daha zamanınız varmış demek ki ya da biberonu çalkalıyor musunuz çok köpürüyo çünkü öyle olunca
Milaya Yec150819 merhaba, ben aptamil kullandım sürekli yalnız 3 aydan sonra çok gaz yapmıştı ve aşırı kusuyordu. Şu anda kızım 4 ay 7 günlük hipp combiotic kullanıyorum. Gayet iyi kilo alımı da iyi. Gaz ve kabızlık sorunu hiç olmadı.
ozlemsenel Normal aptamile direk değil conformille karıştırarak geçin. Ben 1 numaradan 2 numaraya bile öyle geçtim daha kolay alışıyorlar öyle yapınca
Hasra Kızlar benim bebeğimde 4 aylık olacak bugün mama takviyesine başladım da sma nasıl almadı Bi türlü yediremedim napsam ki yaa
ozlem_oz aptamil sindirimi çok rahat bir mama aslında ama onda bile gaz olsuysa ence conformili değiştirmeyin diğer mamalarda daha çok zorlanır
Kaganbaby Yec150819 merhaba ben aptal aldım hem gaz yaptı hemde kakasını yapmakta çok zorlandı. Sonra hipi araştırdık ve onu aldık çok memnunuz hiç kötü Bi yoruma da rastlamadım hipte.