Hem ahşap hem oark yatağım var ayrıca 125×125 oyun yatağım da var en iyisi oyun yatağı diyorum hem uzun ömürlü 5-6 yaşa kadar kullanılabilir ama 2-3 yaş için diyorsanız bence 70×110 park yatak ahşapta şöyle bir sıkıntı var bebek dönünce kafasını çarpıyor ne kadar ayarlansa da eli ayağı aralara sıkışıyor içine koruyucu koyduğunuzda da yatağın içi küçülüyor park yatağın eksilerine gelince çok hışırdıyor çok aşağıda kalıyor malzeme ne kadar kaliteli olsa da bebek asılınca kapanma olasılığı var diye düşünüyorum bir de bebek dönünce tel filelere yüzü yapışıyor ben hoffie marka güvenli oyun alanını aldım içine yatağı da satılıyor gündüzler oynuyor geceleri uyuyor ne park yatağı ne de ahşap beşiği kullanıyorum 2 kapısı var kendi istediğinde girip çıkıyor çok rahat biz bile kıvrılarak içinde yatabiliyoruz güvenli ve geniş alanı olduğu için bebek dönğnce bir yerlere çarpıp asla uyanmıyor tek eksisi boyut olarak odanıza sığar mı emin değilim ve tabii ki bi eksisi daha oyun alanı olduğu için ürün zeminden 7-8cm falan yatakla birlikte tabii ki yüksek oluyor yani zeminde sayılır soğuk alma vs gibi bir durum değil ama eğilip almak biraz zor olabilir bebeğim 9.5 aylık ben çok artısını gördüm