Yorgunbebek Kızlar ateşlendim üşüyorum bi yandan ama şöyle bir sıkıntı vardi bebeğim emmiyor o göğsümde çok ağrıyor dolu olduğu için sütüm olmasına rağmen bende bardağa az bişey sakıp içtim acı gibi geldi bana nedeni nedir acaba kaynanam hemen atladı sütten mi kesilecek diye morelim bozuldu hasta halimle
AyseSultan97_ Hiç bilmiyorum ara ara benim bebeğim de emmEk istemiyor ama öyle bir durum var mıdır ki? İki göğüs de de mi aynısını yapıyor. Bebeğin de boğaz ağrısı veya kırgınlığı olabilir. Emmede azalama isteksizlik olabilir.
ebruylmz12345 Sütün acı olamaz hastasın öyle gelmiştir sana ağzının tadı yoktur hastalıktan dolayı acı hissetmişsindir başka ilaç kullanmadın dem parol dışında
Yorgunbebek ebruylmz12345 yok kullanmadım onun dilinin ucunda beyaz birşey var ondan dolayı olabilrmi sütü az sapıp bidahamı denesem
tgceaselasya Yorgunbebek pamukçul cıkmıstır beyaz birseyse o yuzden emmez acır çünkü sütüm acımasını hiç duymadım bence hastasın diye sana öyle gelmiştir.
ebruylmz12345 Yorgunbebek Aynen öyle bi dene ama sütün acı olamaz sana öyle gelmiştir farklı ilaç da kullanmamışsın
Elfmom1234 Soğan, sarımsak, brokoli, kabak, karnabahar, acı baharatlar veya kuru baklagiller, anne sütünün tadını değiştirebilir. Bu durum bazı bebeklerde huzursuzluk (gaz oluşturması, emmeyi reddetme gibi) yaratırken, bazı bebeklerde hiç sorun olmayabilir.